Čajni servis Weimar v beli barvi s črnimi pikami

93.00

  • Čajni servis Weimar v beli barvi s črnimi pikami, vsebuje čajnik in dve skodelici.
  • Čajnik je lepe, zaobljene oblike in ima volumen 9 dcl.
  • Servis je lahko prelepo darilo ob vsaki priložnosti.

Ni na zalogi

Opis

Tukaj je predstavljen čudovit čajni servis Weimar v beli barvi s črnimi pikami

 

Eleganten čajni servis je del serije Tealicious podjetja Weimar. Čajni servis vsebuje čajnik in dve skodelici, izdelani so iz vrhunskega, snežno belega porcelana in porisani s črnimi pikami.

 

Čajnik je lepe, zaobljene oblike in s praktičnim ročajem, volumna 9 dcl. Pokrov čajnika je prav tako v beli barvi, na vrhu ima zlato obrobo in veliko črno piko, za lažje prijemanje. K čajnemu servisu pripadata tudi dve skodelici, ki imata volumen 3 dcl in sta prav tako izdelani iz belega porcelana in porisani s črnimi pikami. Na vrhu sta skodelici rahlo izbočeni in obrobljeni z zlatim robom.

.

Čajni servis Weimar v beli barvi s črnimi pikami je lahko čudovito darilo

 

Čajni servis podjetja Weimar, je lahko prelepo darilo ob vseh priložnostih. Pogosto nimamo ideje, kaj bi podarili za rojstni dan, razne jubileje ali za poročno darilo. V podjetju Weimar že od leta 1790 izdeluje porcelan najvišje kvalitete. V njihovi ponudbi najdemo jedilne servise, čajne servise, skodelice, vaze in ostale izdelke za dom.

 

Vsi njihovi izdelki so primerni za darilo, čajni servis pa lahko kombiniramo tudi z njihovimi jedilnimi servisi. Čajni servis Weimar v beli barvi s črnimi pikami, se lepo poda k jedilnemu servisu Weimar Form 21 Voyage 1900, ki je namenjen za osem oseb. Servis je bogato okrašen z dekoracijo, ki nas popelje na skrivnostno  potovanje po celem svetu. Čajni servis v beli barvi s črnimi pikami, je tako zanimiv kontrast popolni belini servisa.

 

Podjetje Weimar porzellan

 

Weimar Porzellanmanufaktur ali Weimar Porzellan, je nemško podjetje, ki že od leta 1790 izdeluje porcelan najvišje kakovosti. Proizvodnja porcelana v Evropi ima dolgo in bogato zgodovino. Prvi izdelki iz porcelana, so v Evropo prišli s trgovci in pomorščaki, ki so potovali v vzhodne azijske dežele, po Svileni cesti ali v Egipt in Japonsko.

 

Porcelan je trda, pol prozorna keramika, ki jo običajno pečejo pri višji temperaturi, kot lončeno posodo. Vrhunska keramika je bele barve, rahlo prozorna in običajno bogato okrašena. (1)

 

Video predstavitev