Čajni servis z motivom perja eksotičnih ptic

79.00

  • Čajni servis z motivom perja eksotičnih ptic je izdelan iz vrhunskega porcelana podjetja Weimar.
  • Servis je sestavljen iz čajnika in dveh skodelic in spada v serijo Tea set Tealicious.
  • Čajni servis je lahko prelepo darilo, okras doma ali zbirateljski kos za ljubitelji umetnosti.

Opis

Tukaj je opisan Čajni servis z motivom perja eksotičnih ptic

 

Čajni servis je izdelan iz vrhunskega porcelana podjetja Weimar in je del serije  Tea set Tealicious. V čajnem servisu je čajnik elegantno zaobljene oblike in dve skodelici. Čajnik je poslikan s prelepimi motivi peres eksotičnih ptic, ki se prelivajo v različnih barvah. Nežna peresa v rumeni, modri, rdeči in zeleni barvi, so čudovit kontrast snežno belemu porcelanu. Zanimiva ilustracija se vije po celem čajniku, samo ročaj ostaja bel. Čajnik je visok 120 mm, premera 140 mm in ima volumen 900 ml.

 

Skodelici sta prav tako poslikani s peresi v živahnih barvah, ilustracija se vije po celi skodelici in tudi v notranjost. Ročaj je bele barve in elegantno zavit. Skodelici sta visoki 110 mm, premera 75 mm in imata volumen 300 ml. Čajni servis je v prelepi darilni škatli, ki je poslikana v črn belem motivu, z značilno oznako Weimar Tea set Tealicious. Servis je lahko čudovito darilo, okras v domu ali zbirateljski kos za ljubitelje umetnosti. Kombiniramo ga lahko z drugimi izdelki podjetja Weimar, ali pa naredimo čudovito kombinacijo z belo vazo Rosethal Squall.

 

Čajni servis z motivom perja eksotičnih ptic je izdelan iz vrhunskega porcelana podjetja Weimar

 

Weimar Porzellanmanufaktur, je nemško podjetje, ki se ukvarja z izdelavo in prodajo izdelkov iz porcelana. Že od leta 1790 so poznani po vrhunskih izdelkih iz keramike in porcelana. V zadnjih letih se je posebej uveljavila blagovna znamka Tea set Tealicious Weimar, kjer so zbrani elegantni čajni servisi. Servisi vsebujejo čajnik in dve skodelici in imajo izredno zanimive ilustracije. Podjetje sodeluje z priznanimi umetniki s celega sveta, ki nas s svojimi poslikavami servisov, ponesejo po celem svetu.

 

Podjetje Weimar ima bogato mrežo trgovin, a duša podjetja je vsekakor tovarna, kjer vrhunski izdelki nastajajo. Proizvodnja porcelana zahteva veliko predanost, intuicijo in občutek za moderne trende. Zaposleni v podjetju se trudijo, da bi njihovi izdelki sledili modnim trendom in hkrati ostali zvesti tradiciji. Pri svojem delu uporabljajo najbolj kakovosten material in v njihovem porcelanu je velik delež kaolina, ki je odgovoren za popolno belino porcelana. (1)

Video predstavitev