Vaza Rosenthal Fast 22 cm v beli barvi

109.00

  • Vaza Rosenthal Fast je izdelana iz vrhunskega belega porcelana in ima resnično fascinantno obliko.
  • Prestižna vaza je visoka 22 cm in je umetniško delo Cedrica Ragota.
  • Vaza je primerna za darilo ob vsaki priložnosti, posebej se je bodo razveselili zbiratelji modernih umetnin.

Opis

Tukaj je predstavljena Vaza Rosenthal Fast 22 cm v beli barvi

 

Vaza Rosenthal Fast je izdelana iz vrhunskega belega porcelana in ima resnično fascinantno obliko. Leva stran vaze je prijetno zaobljena, desna stran pa je ima moderno oblikovane, ostre linije. Vaza je visoka 22 cm in spada v serijo vaz Rosenthal studio-line. Elegantno vazo je oblikoval Cedric Ragot, ki je v sodelovanju s Studio Line Rosenthal, oblikoval dve seriji vaz. V njih je ujel trenutek gibanja in ob pogledu na izdelek imamo občutek, da jih je zamrznil v bleščeče bel porcelan.

 

Vaza Rosenthal Fast je lahko čudovito darilo, okras našega doma in varna naložba. Kombiniramo jo lahko z drugimi vazami Studio line. Vse vaze te linije so vrhunsko oblikovane in če želimo ustvariti nepozabno dekoracijo, postavimo skupaj dve, ali mogoče tri vaze. Izbiramo lahko med vazami ravnih linij in med raznimi umetniškimi linijami. Čudovit učinek bomo dosegli, če postavimo skupaj  dve beli vazi  Rosenthal Squall 32 cm in  vazo Rosenthal Fast 22 cm, ter moderno belino razbijemo z  vazo Rosenthal Squall v barvi zlata. 

 

Vaza Rosenthal Fast 22 cm v beli barvi je umetniško delo Cedrica Ragota

 

Cedric Ragot je francoski umetnik in designer, ki je za Studio line Rosenthal oblikoval že dve kolekciji prestižnih vaz. Njegova umetniška dela so drznih linij in neverjetnega okusa. Pri svojem delu je kreativen in ves čas korak pred novimi trendi, a hkrati je v njegovih delih čutiti pridih tradicije. 

 

Dobro se znajde tudi pri oblikovanju izdelkov za množično proizvodnjo, kjer prav tako kombinira moderne trende in tradicionalne metode. Cedric Ragot je po končanem študiju na ugledni French National Institute for Advanced Studies in Design, ENSCI – Les Ateliers, odprl svoj lasten studio. Sodeluje z mnogimi podjetji, ki izdelujejo porcelan in izdelke za dom. Med drugim je tudi priznan oblikovalec pohištva in sodeluje  z mnogimi poznanimi proizvajalci pohištva.  (1)

 

Podjetje Rosenthal

 

Podjetje Rosenthal je izredno uspešno podjetje za izdelavo porcelana in izdelkov za dom. Pri izdelavi vrhunskih izdelkov, so ostali zvesti tradicionalnim metodam dela, ki jih uspešno kombinirajo z modernimi trendi. Sodelujejo z mnogimi priznanimi umetniki in oblikovalci, kar jim zagotavlja, da so ves čas korak pred konkurenco.

Video predstavitev