Vaza Rosenthal Squall v barvi zlata 32 cm

395.00

  • Vaza Rosenthal Squall v barvi zlata, je moderne in fascinantne oblike.
  • Izdelana je iz kvalitetnega porcelana, prevlečena z glazuro v zlati barvi.
  • Vaza je visoka 32 cm, njen vrhunski design je v koraku z svetovnimi trendi.
  • Prelep dekorativen izdelek, primeren za darilo ob vseh priložnostih.

Opis

Tukaj je predstavljena moderna Vaza Rosenthal Squall v barvi zlata 32 cm

 

Vaza Rosenthal Squall v barvi zlata, je moderne in fascinantne oblike. Izdelana je iz kvalitetnega porcelana, prevlečena z glazuro v zlati barvi. Vaza je visoka 32 cm, njen vrhunski design je v koraku z svetovnimi trendi.

 

Dekorativna vaza bo prelep okras v vašem domu! Kombinirate jo lahko z drugimi vazami iz priznane blagovne znamke Rosenthal. Dekoracija z vazami, lahko naredi v čudež v našem domu, posebej če jih postavimo več skupaj in jih še okrasimo s cvetličnim aranžmajem.

Prelep učinek boste dosegli, če sestavite dekoracijo iz vaze Rosenthal v barvi zlata in vazo Rosenthal Falda v beli in zlati barvi.

 

Vaza Rosenthal Squall v barvi zlata 32 cm je lahko čudovito darilo

 

Vsak izdelek vrhunskega designa je vedno dobra izbira za darilo. Ne veste kaj podariti mladoporočencem, za abrahama, rojstni dan ali razne druge priložnosti?

 

Vaza iz kvalitetnega porcelana je primerna za darilo ob vsaki priložnosti. Posebej je primerna za mladoporočence, saj lahko darila uskladimo med seboj in srečen par obdarimo tudi z jedilnim servisom Rosenthal TAC Skin Gold.

 

Ta čudovit servis je za  dve osebi, izdelan iz čudovitega belega porcelana, v kombinaciji z zlatim designom. Če dodamo še vazo v barvi zlata in vazo kombinirano v beli in zlati barvi, bo mladi par začel novo življenjsko pot s prelepim kompletom vrhunskega, modernega in elegantnega porcelana.

Komplet porcelana Rosenthal  je tudi dobra naložba za prihodnost, ki ga lahko vedno dopolnjujemo in kombiniramo.

 

Podjetje Rosenthal

 

Podjetje Rosenthal je izredno uspešno podjetje za izdelavo vrhunskega porcelana. Ustanovljeno je bilo leta 1879, kot družinsko podjetje družine Phlilipa Rosenthala. Skozi zgodovino je podjetje prišlo v druge roke, a so do sedaj ohranili njegove ideje.

 

Poznani so po vsem svetu, kupci pa jim ostajajo zvesti zaradi kvalitetnih izdelkov, ki vedno sledijo modnim trendom in hkrati ostajajo zvesti tradiciji.

 

Pri svojem delu se v podjetju Rosenthal vedno trudijo, da so vedno korak pred konkurenco in pogosto narekujejo trende v oblikovanju porcelana. Proizvodnjo so uspeli ohraniti v Nemčiji, kar je v teh časih res velik uspeh. (1)

Video predstavitev