Vaza Rosenthal Surface 30 cm v beli barvi

340.00

  • Vaza Rosenthal Surface je del serije Surface, ki jo je oblikoval umetnik Achim Haigis.
  • Vaza je visoka 30 cm in je nepravilne in izjemno nenavadne oblike.
  • Primerna je tudi kot darilo, ali kot naložba za prihodnost.

Opis

Tukaj je predstavljena Vaza Rosenthal Surface 30 cm v beli barvi.

 

Vaza Rosenthal Surface je del serije Surface, ki jo je oblikoval umetnik Achim Haigis. Vaza je visoka 30 cm in je nepravilne in izjemno nenavadne oblike. Umetnik je celo serijo oblikoval v Studio line podjetja Rosenthal in se je poigral z oblikami iz narave. Vaza Rosenthal Surface spominja na obliko kristala, ki je ujet v perspektivo porcelana.

 

Vaza je v beli, mat barvi, na dnu je nekoliko ožja, nakar se na sredini razširi v nepravilne oblike, ki spominjajo na obliko kristalov. Na vrhu je nekoliko ožja in prav tako nenavadno oblikovana. Prelepa vaza je izjemno umetniško delo in je dekorativen okras vsakega doma. Primerna je tudi kot darilo, ali kot naložba za prihodnost.

 

Lepo pogrnjena miza, prelep jedilni servis in kot dekoracija vrhunska vaza Rosenthal. Se sliši lepo, kajne? Tudi v vašem domu lahko sedete za mizo, ki je okrašena z ekskluzivnim servisom in prelepo dekorativno vazo.  Za še večji učinek, dekoraciji dodajte vazo Rosenthal Surface, ki jo lahko kombinirate tudi z drugimi vazami iz kolekcije Studio line. Vaza se bo čudovito dopolnjevala z vazo Vazo Rosenthal Fast 27 cm,  ki je prav tako izredno nenavadne in fascinantne oblike.

 

Vaza Rosenthal Surface 30 cm v beli barvi je umetniško delo oblikovalca Achima Haigisa

 

Achim Haigis prihaja iz Rottweila, kjer se je rodil leta 1969. Najprej se je izučil za orodjarja in svoje izkušnje je kmalu obogatil z znanjem v različnih smereh obrti. Deloval je na področju oblikovanja stekla in porcelana, nakar ga je njegova poklicna pot usmerila v študij na univerzo uporabnih umetnosti.

 

Študij uporabnih umetnosti in študij oblikovanja izdelkov, je umetnik Achim Haigis obiskoval v Posdamu v Nemčiji. Po zaključenem študiju, se je najprej zaposlil kot pomočnik v Yellow Design. Kmalu je napredoval in delal kot samostojni delavec na oddelku za oblikovanje in razvoj v podjetju Authentics.

 

Leta 2000 je prvič razstavil svoje izdelke na Salone de Mobile v Milanu. Vse od leta 2001 dela na mnogih mednarodnih projektih, kjer se predstavlja kot samostojni oblikovalec. Umetnik trenutno dela in živi v Berlinu. Že nekaj let sodeluje tudi s Studilo line Rosenthal in je za njih oblikoval mnoge priznane kolekcije. (1)

 

Video predstavitev