Vaza Versace Gorgona 30 cm

650.00

  • Vaza Versace Gorgona je izdelana iz vrhunskega belega porcelana in je velika 30 cm.
  • Prelepo vazo Versace Gorgona, so oblikovali v oblikovnem studio Rosenthal Versace.
  • Vaza ima na  sredini reliefno sliko glave meduze, ki je zaščitni znak modne hiše Versace.
  • Fascinantna  vaza je primerna za darilo ali kot varna naložba za prihodnost.

Opis

Tukaj je predstavljena Vaza Versace Gorgona 30 cm.

 

Vaza Versace Gorgona je izdelana iz vrhunskega belega porcelana in je velika 30 cm. Vaza je izjemno prefinjena in elegantno oblikovana, kot vse vaze iz kolekcije Versace Rosenthal. Vaza ima pravokotno obliko, na dnu je nekoliko širša in se proti sredini nekoliko zoži. Proti vrhu se spet razširi v eleganten, polkrožni zaključek.

 

Prelepo vazo Versace Gorgona, so oblikovali v oblikovnem studio Rosenthal Versace in ima na sredini reliefno sliko glave meduze, ki je zaščitni znak modne hiše Versace. Reliefna slika meduze je obrobljena z bogato zlato obrobo, ki daje vazi še posebej svečan videz. Vaza je lahko prelepo darilo ob vseh priložnostih, lahko pa jo kombiniramo tudi z drugimi vazami iz kolekcije Versace.

 

Posebej prefinjeno in glamurno dekoracijo bomo ustvarili s kombinacijo vaze Gorgona v velikosti 30 cm in z razkošno vazo Versace Gorgona 55 cm. Obe vazi sta izjemno umetniško delo in izdelani iz vrhunskega porcelana. Poseben čar jima daje slika meduze in bogata, zlata obroba.

 

Vaza Versace Gorgona 30 cm je nastala v sodelovanju z Versace in Rosenthal

 

Vaza Versace Gorgona v beli barvi, je izredno umetniško delo, ki je nastalo v sodelovanju dveh vrhunskih podjetij, Versace in Rosenthal. Za nakup izjemnih izdelkov obeh podjetij se odločajo mnogi zbiratelji umetnin, saj so prelep okras za dom in hkrati varna naložba za prihodnost.

 

Sodelovanje Versace in Rosenthal nam nudita izredno lepoto in popolnost. Vsi izdelki, ki prihajajo izpod rok njihovih oblikovalcev, so razkošni, prefinjeni in neponovljivi. Podjetje Rosenthal je že 125 let vodilno pri prodaji vrhunskih izdelkov iz porcelana, stekla in keramike. Pri svojem delu se trudijo obdržati korak z novostmi in hkrati ohraniti izročila tradicije.

 

Blagovno znamko Versace, je ustanovil modni oblikovalec Gianni Versace in je že leta prvo ime v svetu vrhunske in prestižne svetovne mode. Zaščitni znak za sodelovanje med Versace in Rosenthal, je meduzina glava, ki se na izdelkih pojavlja v različnih  slogih in barvah. Najpogosteje jo zasledimo na beli podlagi ali v kombinaciji z rdečo in črno barvo. Skoraj vedno je slika reliefna in obrobljena z bogato zlato obrobo. (1)

Video predstavitev