Pip studio je blagovna znamka porcelana, ki je dostopna vsem ljudem, tudi tistim z manjšimi prihodki. Ljudje njihove kolekcije preprosti obožujejo zaradi lepih vzorcev in živih barv.

Pip studio

Kratka zgodovina Pip studia

Leta 1996 je Anke van der Endt zaključila študij na akademiji za dizajn v mestu Eindhoven na Danskem. Po študiju je opravljala dela dizajnerja v različnih podjetjih. Zaradi močne želje po dizajniranju lastnih izdelkov, se je odločila ustanoviti lastno podjetje, z lastno znamko.

Ker jo je iz otroštva spremljal vzdevek Pip, je temu imenu posvetila osnovno vlogo pri inspiraciji do svojih izdelkov. Svojo znamko je poimenovala Pip in pod tem imenom popeljala svoje stranke na neverjetno potovanje z novimi inspiracijami do oblikovanja in novimi kolekcijami. Nove zgodbe in doživetja na poti svojega življenja so ji dajale inspiracijo za nove oblike in vzorce njenih kolekcij.

Kaj vse izdeluje Pip Studio?

Pip Studio izdeluje vsakodnevne namizne izdelke, vse kuhinjske pripomočke, dekorativne izdelke za dom (dekorativni izdelki za kuhinjo, kopalnico, spalnico…), dekorativne stenske izdelke, okrasne pisarniške izdelke in manjšo opremo, darilne sete in papir, oblačila in nakit ter torbice. Vodilna ideja Pip Studia je: »Happy products for happy people«.

Kaj pomeni Pip?

Ime Pip izraža njeno intuicijo in to kar nosi v srcu. Pri svojih izdelkih skuša uporabljat najboljše materiale in vsak izdelek posebej izdelati po svojih najboljših zmožnostih. Njene kolekcije so med seboj povezane in skupaj tvorijo širšo idejno osnovo.

V Pip Studiu se ne izdelujejo izdelki, ki bi nastali zaradi mode ali trenutnih trendov, tudi ne zaradi povpraševanja. Njeni izdelki nastajajo na podlagi tega kar ima rada, ji je všeč ali kar je lepo za njene oči.

S časom so njeni izdelki in kolekcije osvojili večino glavnih trgovskih hiš in specializiranih trgovin po Evropi. Trenutno si odpira pot na trg izven Evrope, kjer so se izdelki začeli prodajati po 40 različnih državah. Uspeh ni samo delo dizajnerja, ampak tudi partnerjev Pip Studia, ki igrajo enako pomembno vlogo.

Skozi leta se je Pip Studiu pridružilo deset oseb, ki so tako ali drugače talentirani in so strastni ustvarjalci novih izdelkov. Vsak od njih ima določen talent, ki ga skupaj z Anke uporabijo pri izdelavi novih izdelkov.

Pip Studio izdelke izdeluje na različnih področjih:

 • oblačila, katerih kolekcije se menjajo dva krat na leto, glede na letne čase
 • posteljnina z veliko izbiro okrasnih blazin
 • kopalniški izdelki za vsakodnevno rabo, okrasnimi dodatki in toaletnimi torbicami
 • šolski pripomočki, papirnati izdelki in šolske torbe
 • darilni in pisarniški izdelki, kot tudi beležke in koledarji
 • namizni in okrasni porcelan, ki je razdeljen na tri osnovne kolekcije:
 1. cvetlična kolekcija za vsak dan
 2. veličastna kolekcija, ki je primerna za kralja
 3. veličastna bela kolekcija, ki je oblikovana tako izjemno, da ne potrebuje dekoracije.

Vsaka kolekcija ima tudi pripadajoče namizne okraske in steklene izdelke:

 • tapete z inovativnimi vzorci, ki so bili objavljeni v štirih knjigah
 • ekstravagantne dekorativne blazine za sedežne garniture
 • šali, ki so izdelani iz najboljših materialov
 • okrasne keramične ploščice, ki so izdelane po stoletja starem procesu, vendar obdelane z moderno dekoracijo, tipično za Pip Studio.

Naj bo izbira izdelkov Pip Studia v veliko veselje Vam in tudi tistih, ki bodo darilo prejeli.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.