Pozdravljeni v »čarobni svet« Mimi porcelana!

.

jedilni servis trgovina

Ker smo ljudje čuteča in vizualna bitja, vam na straneh naše trgovine ponujamo vpogled in možnost nakupa vrhunskega jedilnega servisa in kristala kar iz naslonjača.

Bogata ponudba fizične trgovine v Mariboru, na Grajskem trgu 2, zajema čez 2000 artiklov priznanih blagovnih znamk, pri čemer so v ospredju: jedilni servisi, kozarci, krožniki, jedilni pribor, vrhunska keramika in porcelan, čajniki, svečniki, itd..

Marsikdo, ki vstopi v našo trgovino, pove, je to » paša za oči in hrana za dušo« in mi vam tega ponujamo v izobilju. In prav to je zelo pomembno, da se včasih prebijemo skozi vsakdan, težke trenutke ali pa se čisto preprosto nagradimo za lep dan.

Ponujamo Vam 24 – urni dostop do » čarobnega sveta«, kjer si brez časovne omejitve, lahko ogledujemo, primerjamo, izbiramo in si ga v svoji domišljiji predstavljamo na naši mizi, v naši roki, ……tako dolgo dokler naše sanje ne postanejo resničnost. Saj poznate tisto dobro znano vodilo, v kolikor si nekaj res želiš, narediš vse, da to tudi dobiš!

Želim vam lepe trenutke ob večerih, po naporni službi, ob vikendih in praznikih, ko ste doma in se spomnite, da bi radi nekaj spremenili na svoji mizi. Morda je to tudi čas, da kaj namignete in pokažete svoji » boljši« polovici, sorodnikom, prijateljem in znancem in jim hkrati daste tudi idejo kaj vam kupiti za rojstni dan, božič, obletnico, ipd…

Verjemite – tudi pri porcelanu velja, da s skupnimi močmi pridemo hitreje do cilja in z vsakim kosom, je pot do našega želenega cilja bližje…

.

**********

.

V naši trgovini se trudimo ponujati kar se da največje število »dobrih« kosov priznanih blagovnih znamk, da je lahko vaš pogled v novosti na področju jedilnih servisov in vrhunskega porcelana, čim širši.

Izbirate lahko med najbolj priznanimi blagovnimi znamkami porcelana, kristala in jedilnega pribora, ki vam s svojo blagovno znamko jamčijo za kakovost in vrhunski design. Morda boste med listanjem po naših straneh ugotovili, da ste vedno mislili, da vam najbolj odgovarja moderen design in minimalističen slog, pa temu sploh ni tako…

V vsakem posameznem kosu porcelana ali kristala se skriva svoja zgodba, ki si jo vsak lahko razlaga po svoje. Naj bo to  preprost moderen designerski kos ali pa del bogate klasične zbirke. Ne le-to, ob različnem času in počutju, boste stvari videli in čutili drugače! Zato so naše babice in dedki vedno govorili, da ima porcelan in kristal »dušo« – vsebino!

Ob koncu naj zapišem še to,da je porcelan vedno bil in je simbol za srečo, ne pozabimo tega!

Obilo lepih čarobnih trenutkov Vam želim,

 

Mimi

.

PIŠITE NAM