Bela vaza Rosenthal of Phases 30 cm

195.00

  • Vaza Rosenthal of Phases je del kolekcije Vase of Phases, ki jo je v sodelovanju z Studio line Rosenthal, oblikoval umetnik Dror Benshetrit.
  • Vaza je visoka 30 cm in je izdelana iz vrhunskega belega porcelana in ima videz, kot da se je ravnokar razbila.
  • Vaza je izjemno umetniško delo in s ponosom jo lahko razstavimo v svojem domu, ali jo podarimo ob raznih priložnostih.

Opis

Tukaj je predstavljena Bela vaza Rosenthal of Phases 30 cm.

 

Vaza Rosenthal of Phases je del kolekcije Vase of Phases, ki jo je v sodelovanju z Studio line Rosenthal, oblikoval umetnik Dror Benshetrit. Vaza je visoka 30 cm in je izdelana iz vrhunskega belega porcelana, ki je zaščitni znak nemškega podjetja Rosenthal. Umetnik je za osnovo oblikovanja povzel ženski lik, ki se razbije.

 

Vaza daje videz, kot da je razbita in zopet zlepljena. To daje tej fascinantni vazi nekoliko grob in oster, a vseeno zapeljiv videz. Vaza je nežne, bele barve in nalomljen videz je močan kontrast bleščeče beli barvi porcelana. Vaza Rosenthal of Phases je na dnu nekoliko ožja, proti sredini se prijetno zaobli in proti vrhu zopet zoži. Na dnu je videz vaze še cel, a proti sredini že potekajo gube, ki dajejo videz, kot da se je vaza ravnokar zlomila.

 

Vaza je izjemno umetniško delo in s ponosom jo lahko razstavimo v svojem domu, ali jo podarimo ob raznih priložnostih. Veseli je bodo ljubitelji umetnosti in zbiratelji umetniških del. Z vazo lahko ustvarimo fascinantno dekoracijo, ki bo navdušila naše obiskovalce. Zaradi izjemne umetniške vrednosti, je vaza tudi dragocena naložba za prihodnost. Če  smo mlademu paru ob poroki podarili dragocen jedilni servis podjetja Rosenthal, jima ob prvi obletnici poroke podarimo še dragoceno vazo, ki bo še polepšala njuno slavnostno pogrnjeno mizo.

 

Bela vaza Rosenthal of Phases 30 cm je umetniško delo oblikovalca Drora Benshetrita

 

Dror Benshetrit je izreden umetnik, ki ima poseben in  prepoznaven slog oblikovanja. Izdelki izpod njegovih rok, izražajo posebno logiko in miselne procese umetnika. Velik poudarek daje na inovacije in nove sloge, kjer uporablja vedno nove materiale in tehnike. V njegovih delih zasledimo simboliko gibanja in elemente iz narave.

 

V sodelovanju s Studio line podjetja Rosenthal, je oblikoval serijo vaz, ki so jo poimenovali Vase of Phases. Razvoj serije je potekal v več fazah, osnovna ideja je vaza, ki ima videz, kot da se je ravnokar razbila. Umetnik jo simbolično zlepi in ji da nov, bolj oster in zapeljiv videz.  (1)

Video predstavitev