Pozdravljeni ljubitelji lepega porcelana in kristala

Ljubezen do porcelana in kristala mi je bila že položena v zibelko, zato odločitev v teh finančno, ne najbolj ugodnih časih, za trgovino z izbranim porcelanom in kristalom, zame ni niti najbolj presenetljiva.

Odločila sem se, da v naši trgovini predstavimo in zastopamo najbolj pomembne in imenitne blagovne znamke porcelana, jedilnega pribora in kristala in vam hkrati ponudimo možnost velike izbire in preglednosti nad tem, kaj je novega na svetovnem tržišču, v katero smer gredo trendi, ipd…

V naši trgovini lahko najdete jedilni servis, skodelice za kavo, čajnike, svečnike, kozarce, jedilni pribor, elitni porcelan ter en kup nasvetov v zvezi s pravilno pripravo popolnega pogrinjka.

Ponudbo lahko izkoristite za najrazličnejša obdarovanja (poročna darila, darila za rojstni dan, novoletna darila in okraske, izvirna božična darila in drugo).

Strokovno svetovanje in izkušnje

Pri naši prodaji smo ubrali malenkost drugačen koncept kot ga imajo drugje, ker vidim svoje poslanstvo, ne samo v goli prodaji, ampak predvsem v svetovanju in izobraževanju strank.
Moramo si priznati, da se nismo vsi rodili s “srebrno žlico v ustih” in morda nas starši niso znali naučiti kulture prehranjevanja, kako pripraviti mizo, kaj uporabiti pri mizi in tako naprej. Morda se čisto preprosto ne znajdete na tem področju – kar pa ni čisto nič narobe, saj je informacij in podrobnosti o tem kako sestaviti vrhunski pogrinjek, z odličnim kristalom in porcelanom, resnično ogromno.

Zato smo tukaj mi. Z možnostjo, da vas obiščemo tudi na domu.

 

Zastopamo naslednje blagovne znamke:

Weimar porzellan, Rosenthal, Versace, Hutschenreuther, Raymound, Thomas, Royal Limoges, Deshoulieres, Royal Copenhagen, Meissen, Kahla, Arnstadt Kristall, Sambonet, Robbe & Berking, Ercuis,….
.
Z vsakim letom se potrudimo, da k naši zbirki blagovnih znamk, dodamo še kakšno, tako, da se lahko s svojo ponudbo, mirno postavimo ob bok velikim blagovnim hišam v tujini, ki so pod isto streho spravile najpomembnejše blagovne znamke (Ka De WE v Berlinu, Lafayette v Parizu, Harrods v Londonu,….).

S svojo odločitvijo nakupa pri nas, nam vedno znova dokazujete, da delamo v pravi smeri in nam dajete prepotreben zalet, da svoje delo nadaljujemo in, da vsakič znova, pripravimo nekaj novega.
.
Vse tiste, ki še niste bili pri nas, vljudno povabim, da nas obiščete in se prepričate o ponudbi.

TRGOVINA

 

O trgovini

Pozdravljeni v »čarobni svet« Mimi porcelana!

Ker smo ljudje čuteča in vizualna bitja, vam na straneh naše trgovine ponujamo vpogled in možnost nakupa vrhunskega jedilnega servisa in kristala kar iz naslonjača.

Bogata ponudba fizične trgovine v Mariboru, na Grajskem trgu 2, zajema čez 2000 artiklov priznanih blagovnih znamk, pri čemer so v ospredju: jedilni servisi, kozarci, krožniki, jedilni pribor, vrhunska keramika in porcelan, čajniki, svečniki, itd..

Marsikdo, ki vstopi v našo trgovino, pove, je to » paša za oči in hrana za dušo« in mi vam tega ponujamo v izobilju. In prav to je zelo pomembno, da se včasih prebijemo skozi vsakdan, težke trenutke ali pa se čisto preprosto nagradimo za lep dan.

Ponujamo Vam 24 – urni dostop do » čarobnega sveta«, kjer si brez časovne omejitve, lahko ogledujemo, primerjamo, izbiramo in si ga v svoji domišljiji predstavljamo na naši mizi, v naši roki, ……tako dolgo dokler naše sanje ne postanejo resničnost. Saj poznate tisto dobro znano vodilo, v kolikor si nekaj res želiš, narediš vse, da to tudi dobiš!

Želim vam lepe trenutke ob večerih, po naporni službi, ob vikendih in praznikih, ko ste doma in se spomnite, da bi radi nekaj spremenili na svoji mizi. Morda je to tudi čas, da kaj namignete in pokažete svoji » boljši« polovici, sorodnikom, prijateljem in znancem in jim hkrati daste tudi idejo kaj vam kupiti za rojstni dan, božič, obletnico, ipd…

Verjemite – tudi pri porcelanu velja, da s skupnimi močmi pridemo hitreje do cilja in z vsakim kosom, je pot do našega želenega cilja bližje…