Bela vaza Rosenthal Squal 40 cm

459.00

  • Bela vaza Rosenthal Squal je izdelana iz vrhunskega belega porcelana in je prevlečena z glazuro.
  • Izredno fascinantna vaza je velika 40 cm in je delo priznanega oblikovalca  Cedrica Ragota.
  • Vaza je lahko čudovito darilo ob vseh priložnostih in tudi varna naložba za prihodnost.

Opis

Tukaj je predstavljena  Bela vaza Rosenthal Squal 40 cm.

 

Bela vaza Rosenthal Squal je izdelana iz vrhunskega belega porcelana.  Prevlečena je z belo glazuro. Izredno fascinantna vaza je velika 40 cm in je delo priznanega oblikovalca  Cedrica Ragota. Umetnik Cedric Ragot je v sodelovanju s studio Line Rosenthal, oblikoval dve seriji vaz. Obe seriji imata  videz, kot da so zamrznjene v trenutku gibanja.

 

Vaza je izredno umetniško delo, s katerim polepšamo dom. Lahko je samostojna dekoracija in dovolj velika, da jo lahko postavimo tudi na tla in damo v njo samo en cvet. S tem ustvarimo nepozabno dekoracijo, kjer pridejo do izraza prelepe linije vaze. Resnično imamo občutek, da je v vazi ujet trenutek gibanja in zamrznjen v porcelan.

 

Vazo iz serije Rosenthal Squal, lahko kombiniramo tudi z drugimi vazami. Če imamo v svoje domu dovolj velik prostor, lahko postavimo na tla tudi dva ali tri kose vaze v različnih velikostih in barvah. Čudovit kontrast bomo ustvarili z vazami iz serije Squal, ki so na voljo v beli barvi, barvi platine in barvi zlata. Na voljo so tudi v različnih velikostih in sami se odločimo, kako jih bomo kombinirali. Če imamo raje dekoracijo v enotnih barvah, potem priporočamo kombinacijo z belo vazo Rosenthal Squall 32 cm.

 

 

Bela vaza Rosenthal Squal 40 cm je oblikovno delo priznanega umetnika Cedrica Ragota

 

Vaza Rosnethal Squal v velikosti 40 cm, je del serije vaz Squal, ki jih je v sodelovanju s Studi Line Rosenthal, oblikoval umetniški oblikovalec Cedric Ragot. Za podjetje Rosenthal je oblikoval dve seriji vaz, ki imajo prav posebno karizmo, saj imajo izgled, kot da so ujete v gibanju in zamrznjene v bleščeče bel porcelan.

 

Umetnik Cedric Ragot je po končanem študiju na French National Institute for Advanced Studies in Design, ENSCI – Les Ateliers, ustanovil svoj studio. Tam že leta ustvarja izredna umetniška dela. Poleg izdelkov iz porcelana, keramike in stekla, oblikuje tudi pohištvo, za vodilne proizvajalce pohištva. Sodeluje z poznanim podjetjem Roche Bobois in seveda s Studi line podjetja Rosenthal. (1)

 

Video predstavitev

https://youtu.be/qGIilZNURF8