Božični jedilni servis Royal Copenhagen za 8 oseb

1,439.00

  • zelo lep božični jedilni servis
  • da bodo naši prazniki še lepši
  • odlično darilo

Opis

 

Božični jedilni servis Royal Copenhagen za 8 oseb je sestavljen iz 27 kosov. Servis sestavljajo naslednji kosi:

  • 8x jedilni krožnik božični 27 cm  Royal Copenhagen
  • 8x desertni krožnik božični 22 cm Royal Copenhagen
  • 8 x globoki krožnik božični 24 cm Royal Copenhagen
  • 1x skleda 175 cl božična Royal Copenhagen
  • 1x oval božični 37 cm Royal Copenhagen
  • 1x pladenj božični 39 cm Royal Copenhagen

 

Božični jedilni servis Royal Copenhagen za 8 oseb

 

 

Božični jedilni servis Royal Copenhagen za 8 oseb
Božični jedilni servis Royal Copenhagen za 8 oseb

Božični jedilni servis Royal Copenhagen za 8 oseb je del kolekcije danske kraljeve porcelanaste hiše Royal Copenhagen

 

Christmas. Royal Copenhagen Christmas se odlično poda k zlatim barvam pribora in opreme. Prvič je postal del kolekcije leta 2006. Lahko ga kupite v kompletu z globokim krožnikom in drugimi izdelki iz kolekcije. Celoten komplet odlikuje vrhunski dizajn in izredna kvaliteta. Kolekcija vsebuje še veliko različnih izdelkov, od posodic za piškote, čajnih servisov, kavnega servisa, da vrčkov za mleko, posodic za jajca in več različnih krožnikov za postrežbo.

 

Zgodovina podjetja in blagovne znamke Royal Copenhagen je izjemna. Tradicija stara več kot 240 let se še danes izraža v svoji vrhunskosti in kvaliteti. Gre za eno prvih podjetji porcelana v Evropi, čemur je botrovalo zanimanje kraljevih dvorov za porcelan prilagojen evropskemu okusu. Gre za izdelke, ki so v svetu porcelana še danes med najbolj cenjenimi in poznanimi po vsem svetu. Evropska kvaliteta je v trgovini porcelana še danes ostaja izredno cenjena.

Vizija podjetja v prihodnje ohranja tradicionalni in kraljevi izgled vseh njihovih kosov. Poznavalci še danes spremljajo vse novo izdelane kose porcelana. To je porcelan, ki ga odlikuje natančna prefinjenost, ki je narejen z zgodbo in s kreacijami, ki so izvirne, moderne, pa kljub temu večne.

 

Božični jedilni servis Royal Copenhagen za 8 oseb je nakup, ki ni samo za eno generacijo. Dolga leta proizvodnje jedilnega božičnega servisa nam omogoča, da si lahko skozi leta dokupimo vse želene kose porcelana in ga predamo naslednji generaciji.