Božični velik zvonec” Motiv 1978 – Lappland” Hutschenreuther

149.00

  • je iz limitirane božične kolekcije 2018 podjetja Hutschenreuther
  • delo danskega oblikovalca Olea Wintherja
  • lepo božično darilo

Ni na zalogi

Opis

Z veseljem predstavljamo Božični velik zvonec” Motiv 1978 – Lappland” Hutschenreuther, ki je del nove božične kolekcije 2018.  Primeren je tudi kot darilo. Predvsem ga bodo veseli tisti, ki božične okraske pridno zbirajo skozi leta svojega življenja.

 

 

Božični velik zvonec” Motiv 1978 – Lappland” Hutschenreuther – opis

 

Božični velik zvonec” Motiv 1978 – Lappland” Hutschenreuther

 

 

Božični zvonec je visok 22 cm, kar pomeni, da je prevelik , da ga obesimo na božično drevo. Ni problem samo v velikosti, ampak v teži in zato ni primeren za majhna božična drevesa. V kolikor nimamo velikega božičnega drevesa, mu najdemo drug prostor.

Nekaj idej, kamor lahko obesimo 22 cm velik božični zvonec Hutschenreuther:

  • na okno ( krasna lokacija, da ga lahko občudujemo znotraj stanovanja ali hiše, prav tako je viden z zunanje strani)
  • na lestenec ( Dobimo podaljšano obliko lestenca, ki z dodatkom božičnega zvonca dobi nov prazničen sijaj. Lahko ga uporabimo tudi na stenskih lučkah.)
  • postavimo ga na jedilno mizo in ga uporabimo, da z zvonjenjem pokličemo k praznični mizi ( Božični zvonec ima krasen doneči zvok)
  • obesimo na velik svečnik
  • lahko mu naredimo posebno mesto na steni, ipd.

 

Na božičnem zvončku Hutschenreuther lahko vidite motiv božička z sanmi. Na božičnem zvončku prav tako lahko opazimo jelenčka, ki je del Božičkove vprege in druge božične motive in okraske.

 

Božični čas je prazničen čas, ko obdarimo svoje najdražje

 

Ko se bliža božični čas, smo vedno v zadregi, kaj kupiti svojim najdražjim za božično darilo. Božično darilo izberemo z vso pozornostjo za vsakega obdarovanca posebej. Ne kupite kar nekaj, ki nima nobene vrednosti za obdarovanca. Potrebujete izvirno darilo, ki se ga bo tisti, komur je darilo namenjeno razveselil.  V kolikor kupite trajnostno darilo, kar božični okraski vsekakor so, potem imejte v mislih, da se bo obdarovanec vsako leto spomnil od koga je dobil določeni obesek. To pomeni, da ima Vaše božično darilo trajnostno vrednost.

 

Ste že izbrali božično darilo?