Čajnik Royal Copenhagen Christmas

112.00

  • del kompleta odličnega porcelana priznanega oblikovalca
  • s čudovito božično motiviko
  • primerno kot osebno ali poslovno darilo

Opis

Del božične kolekcije prestižnega porcelana je tudi čajnik Royal Copenhagen Christmas. Z božičnimi motivi se lepo dopolnjuje k vsaki praznično okrašeni mizi. Celoten komplet, ki vsebuje še krožničke, skodelice za čaj, skodelice za kavo, podkrožnike in sklede, lepo zaokrožuje praznično ponudbo podjetja.

Čajnik Royal Copenhagen Christmas v kompletu s skodelicami

Čajnik Royal CopenhagenČajnik je izdelan iz kakovostnega porcelana. Prostornina čajnika je 140 cl. Lični pokrovček s kroglico v zlati barvi elegantno zaključuje vrh čajnika. Čajnik je dekoriran z ilustracijami v zeleni, rdeči in zlati barvi. Košate veje jelke se prepletajo s svilnatimi trakovi in rdečim okrasjem ter zlatimi dodatki. Na kolekciji so izrisani klasični predmeti božične motivike – medenjaki, konjički, lesene igrače, ki vsaka zase pripovedujejo božično zgodbo.

Božič je praznični čas v katerem zgodbe še posebej živo oživijo. Čajnik Royal Copenhagen Christmas postrežen z odličnim čajem, ki zadiši po klinčkih in cimetu, vas vabi, da prisluhnete božični pravljici. Naj bo vaš božič poseben čas, ki ga preživite v družbi z ljudmi, ki so vam blizu in obudite najlepše spomine otroških dni.

Čajnik Royal Copenhagen Christmas, ki je del kolekcije danskega kraljevega porcelana, izdelujejo od leta 2014 dalje in dopolnjuje širšo kolekcijo božičnega namiznega porcelana imenovano “Star Fluted Christmas“.

Več o podjetju Royal Copenhagen

Podjetje Royal Copenhagen z uradnim imenom “Royal Porcelain Factory” ali v danščini “Den Kongelige Porcelansfabrik” je bilo ustanovljeno 1. maja 1775 v Københavnu. Danski proizvajalec visokokakovostnih porcelanastih izdelkov je prepoznaven po svoji blagovni znamki, katerega logotip sestavlja krona in tri valovite črte pod njo. Te valovite linije simbolizirajo danske ožine s sledečimi imeni: Storebælt, Lillebælt in Øresund. Podjetje je eno najbolj uglednih proizvajalcev keramike v svetu, znano po svoji tradiciji v modri barvi ter inovativnih izdelkih, ki kljub modernosti ohranjajo pridih klasike in prepoznavni stil blagovne znamke.

Predmeti iz njihove božične kolekcije prečudovito orišejo božič, poudarjajo božično zgodbo v njenih najbolj prepoznavnih predmetih ter povzdignejo božično pravljico v pravo praznično vzdušje.

Video predstavitev