“Centerpiece” Ercuis Escale Enchantée

50,000.00

Na voljo po naročilu

Kategoriji: ,

Opis

 

“Centerpiece” Ercuis Escale Enchantée

 

 

“Centerpiece” Ercuis Escale Enchantée je veličasten osrednji kos, ki daje v kombinaciji s pohištvom , osrednjim lestencem, jedilnim servisom, ipd. luksuzen izgled Vašega doma.

Krasen umetniški izdelek!

"Centerpiece" Ercuis Escale Enchantée
“Centerpiece” Ercuis Escale Enchantée

 

“Centerpiece” Ercuis Escale Enchantée

 

Zbirka Escale Enchantée  je nastala ob začetku Ercuisove srebrniške kariere, ko je bil romanizem idealen dekor in lepota.

Romanizem, ki je bil razvrščen po umetniškem raziskovanju narave, je bil vtisnjen v estetiko teh ekstravagantnih izdelkov.

Osrednji lik so ptice, ki so v kombinaciji z listjem.

Zelo poseben detajl izdelka so veje, ki se vijejo okoli osrednjega dela, so zelo posebne na dotik in vsakogar “ponesejo” v določen trenutek, ki so ga ustvarili srebrnarji iz Ercuisa.

 

Ta veličasten osrednji kos ima premer kar 68 cm in je visok 70 cm in je posrebren!

To je večje kot ima marsikdo doma lestenec!

Ercuis Escale Enchantée
Ercuis Escale Enchantée

 

Ercuis

 

Ercuis je leta 1867 ustanovil Adrien Celeste Pillon, duhovnik iz Ercuisa v francoskem departmaju Oise, severno od Pariza.

Leta 1880 je Ercuis odprli svojo prvo trgovino v Parizu. Hkrati so se z širitvijo oddaljili od verskih del in se usmerili k okrasnim in umetniškim jedilnim priborom in posodam, po katerih so postali znani.

Z razvijajočimi se slogi in trendi je Ercuis leta 1969 naredil prehod na modernejše sloge in uvedel elegantne dizajne z njihovo izdelavo na strokovni ravni.

Ercuis je postala ekskluzivna luksuzna francoska blagovna znamka leta 1978.

Njihove izdelke si lahko ogledate v številnih luksuznih hotelih v Parizu in v delih severne in južne Francije, vključno z Royal Monceau Raffles, hotelom Shangri-La in Four Seasons George V.

Luksuzna hotelska proizvodnja v mednarodnem in lokalnem merilu je Ercuisu zagotovila vodilno ime v svetu luksuza