Desertni krožnik 22 cm Royal Copenhagen Christmas

39.00

  • del prazničnega kompleta porcelana priznanega oblikovalca
  • s čudovito in tradicionalno božično motiviko
  • podarite nekaj najlepšega in večnega

Opis

Podjetje Royal Copenhagen že vrsto let predstavlja in dopolnjuje svojo božično kolekcijo, katere del je tudi desertni krožnik 22 cm Royal Copenhagen Christmas. Kolekcijo odlikujejo izbrane barve, ki pričarajo pravo praznično vzdušje. Prepletajo se zelene veje iglavcev, zlato okrasje v obliki zvončkov ter nepogrešljiva rdeča s svojo domačnostjo in srčnostjo. Celotna kolekcija je zasnovana tako, da jo lahko po potrebi dopolnjujete in uporabite za različne praznične priložnosti v celotnem božičnem času.

 

Desertni krožnik 22 cm Royal Copenhagen Christmas je del odlične kolekcije

Premer krožnika, ki je pred vami, je 22 cm in je izdelan iz najodličnejšega porcelana. Desertni krožnik 22 cm Royal Copenhagen Christmas se odlično poda k zlatim barvam pribora in opreme. Prvič je postal del kolekcije leta 2006. Lahko ga kupite v kompletu z globokim krožnikom in drugimi izdelki iz kolekcije. Celoten komplet odlikuje vrhunski dizajn in izredna kvaliteta. Kolekcija vsebuje še veliko različnih izdelkov, od posodic za piškote, čajnih servisov, kavnega servisa, da vrčkov za mleko, posodic za jajca in več različnih krožnikov za postrežbo.

Desertni krožnik 22 cm Royal Copenhagen Christmas

Zgodovina podjetja in blagovne znamke Royal Copenhagen je izjemna. Tradicija stara več kot 240 let se še danes izraža v svoji vrhunskosti in kvaliteti. Gre za eno prvih podjetji porcelana v Evropi, čemur je botrovalo zanimanje kraljevih dvorov za porcelan prilagojen evropskemu okusu. Gre za izdelke, ki so v svetu porcelana še danes med najbolj cenjenimi in poznanimi po vsem svetu. Evropska kvaliteta je v trgovini porcelana še danes ostaja izredno cenjena.

Vizija podjetja v prihodnje ohranja tradicionalni in kraljevi izgled vseh njihovih kosov. Poznavalci še danes spremljajo vse novo izdelane kose porcelana. To je porcelan, ki ga odlikuje natančna prefinjenost, ki je narejen z zgodbo in s kreacijami, ki so izvirne, moderne, pa kljub temu večne.

Desertni krožnik 22 cm Royal Copenhagen Christmas je del božične kolekcije, ki je elegantna in omogoča veliko kombinacij. Z premišljeno izbiro lahko ponudite svojim gostom odlično božično praznovanje v družbi vrhunskega in tradicionalnega porcelana.

Video predstavitev