Jedilni pribor Sambonet Bamboo 24 delni

416.40

  • Jedilni servis Sambonet vsebuje 24 delov izredno kvalitetnega jedilnega pribora, ki je izdelan iz nerjavečega jekla.
  • Jedilni pribor Sambonet, je oblikovan v stilu italijanske odličnosti, in ima vse kose servisa, v sprednjem delu nekoliko ovalno oblikovane.
  • Odlično darilo ob vseh priložnostih!

Opis

Tukaj je predstavljen Jedilni pribor Sambonet Bamboo 24 delni.

 

Jedilni servis Sambonet vsebuje 24 delov izredno kvalitetnega jedilnega pribora, ki je izdelan iz nerjavečega jekla. Jedilni pribor so oblikovali v Designed by Centro Stile Sambonet, ki se ponaša z italijansko odličnostjo že od leta 1856. Slogan podjetja Sambonet je kakovost, slog in izkušnje, ki se nanašajo na lepo okrašeno mizo, vrhunsko kuhinjo in umetnost bivanja.

 

V stilu italijanske odličnosti, je oblikovan tudi jedilni pribor Sambonet, ki ima vse kose servisa, v sprednjem delu nekoliko ovalno oblikovane. Dizajn je moderen in v koraku s sodobnimi trendi, a vseeno spominja na slog, ki se je uporabljal v štiridesetih letih. V kompletu jedilnega pribora najdemo:

  • 6 žlic za juho
  • 6 vilic
  • 6 nožev
  • 6 žličk za sladico

 

Jedilni pribor Sambonet Bamboo 24 delni, je namenjen za šest oseb in je primeren za uporabo ob slovesnih priložnostih, za praznično pogrnjeno mizo ali za vsakdanjo uporabo. Jedilni pribor iz nerjavečega jekla, ima običajno oznako 18/10. Ta podatek nam pove, da so nerjavečemu jeklu pri izdelavi kompleta, dodali 18% kroma in 10% niklja. Ta dva elementa sta potrebna za trdnost izdelka, za odpornost, proti rjavenju, za lesk in preprečujeta, da pribor ne potemni.

 

24 delni jedilni pribor je lahko tudi čudovito darilo, ki bo polepšalo vsako praznično ali vsakodnevno pogrnjeno mizo. Si predstavljate praznično pogrnjeno mizo, na katero postavite svoje največje bogastvo v domu, jedilni servis Raynaud Sheherezade za 12 oseb?  Za resnično veličasten učinek, dodamo vrhunski servis Sambonet in za dekoracijo dodamo eno od prestižnih vaz podjetja Rosenthal.

Takšen zlati prestiž na vaši mizi, prav gotovo ne bo nikogar pustil ravnodušnega.

 

Jedilni pribor Sambonet Bamboo 24 delni je izdelan v italijanskem podjetju Sambonet

 

Italijansko podjetje Sambonet, ima dolg naziv, ki je nastal v dolgih letih uspešnega ustvarjanja. Celoten naziv podjetja je Sambonet Flatware, Rerveeware Hollow Ware – aeard Winning Design, a ga vsi poznamo samo pod preprostim, a prestižnim  imenom Sambonet. V njihovem podjetju verjamejo v slog, kakovost in lepoto izdelkov, ki jih izdelujejo.

 

To so v glavnem vrhunski jedilni pribori in izdelki za udobje doma. Vsakemu izdelku posvetijo vso pozornost in je vsak zase projekt, ki temelji na obsežnih raziskavah, zgodovinskih dejstvih, razvoju in ima pridih umetnosti. Jedilni pribori so izdelani z najnovejšimi proizvodnimi tehnologijami in imajo pridih skrivnosti, ki se s poslovno tradicijo, prenaša iz rod v rod. (1)

Video predstavitev