Jedilni pribor Sambonet H-Art 75 delni

1,086.50

 • Servis Sambonet H-Art  vsebuje 75 kosov vrhunskega jedilnega pribora, ki je narejen iz nerjavečega jekla.
 • Čudovita ideja za poročno darilo, posebej zaradi domiselno oblikovanih ročajev, ki so v obliki srca.
 • Jedilni pribor Sambonet H-Art se ponaša z italijansko odličnostjo in prefinjenostjo, ki je že od leta 1856 zaščitni znak podjetja Sambonet.

Opis

Tukaj je predstavljen Jedilni pribor Sambonet H-Art 75 delni.

 

Servis Sambonet H-Art  vsebuje 75 kosov vrhunskega jedilnega pribora, ki je narejen iz nerjavečega jekla. Oblikovali so ga v Designed by Centro Stile Sambonet in se ponaša z izredno romantično noto. Njegova posebnost so ročaji, ki so oblikovani v obliki srca. Zaradi te posebnosti, lahko nož položimo pravokotno na mizo in s tem ustvarimo posebno in zanimivo dekoracijo.

 

Jedilni pribor Sambonet H-Art se ponaša z italijansko odličnostjo in prefinjenostjo, ki je že od leta 1856 zaščitni znak podjetja Sambonet. Komplet  je namenjen za dvanajst oseb in ga sestavlja 75 kosov vrhunskega jedilnega pribora. Primeren je za uporabo ob slavnostnih priložnostih in praznično pogrnjeni mizi. Uporabljamo ga lahko tudi vsak dan, če se za mizo zbere večja skupina sorodnikov ali prijateljev.

 

Čudovit jedilni pribor je v lepi dekorativni škatli in je nadvse primeren za darilo ob vsaki priložnosti. Čudovita ideja za poročno darilo, posebej zaradi domiselno oblikovanih ročajev, ki so v obliki srca. Če želimo podariti resnično prestižno darilo, ki bo tudi varna naložba za mladi par, potem poleg jedilnega pribora, podarimo še jedilni servis Raynaud Sheherezade za 12 oseb. S to kombinacijo bo mlad par že na začetku skupne življenjske poti, lahko v goste povabil večje število ljudi, brez zadrege, kako bosta pripravila svečano mizo.

 

 

Kaj vsebuje jedilni pribor Sambonet H-Art 75 delni in kako ga vzdržujemo?

 

 

Jedilni pribor Sambonet H-Art je narejen iz kvalitetnega, nerjavečega jekla. Jeklo ima oznako 18/10, kar pomeni, da so jeklu pri proizvodnji dodali 18% kroma in 10% niklja. Ta dodatek izdelkom doda odpornost, trdnost in lesk, ter preprečuje, da bi potemnel. V podjetju Sambonet se zavedajo, da je kakovost na prvem mestu in njihov slogan se glasi kakovost, slog in izkušnje, ki se nanašajo na lepo okrašeno mizo, vrhunsko kuhinjo in umetnost bivanja.

 

 

V kompletu jedilnega pribora Sambonet H-Art najdemo:

 • 12 žlic za juho
 • 12 vilic
 • 12 nožev
 • 12 desertnih vilic
 • 12 kavnih žličk
 • 1 desertne vilice
 • 1 servirna žlica
 • 1 žlica za omake

 

 

Komplet jedilnega pribora vsebuje vse potrebno, da pripravimo vrhunsko pogrnjeno mizo za 12 oseb. Ves pribor lahko pomivamo v pomivalnem stroju, saj je narejen iz kvalitetnega materiala, ki ne rjavi in ne potemni. (1)

 

Video predstavitev