Skodelica Dunoon ” Coffee to go” z motivom srčkov

28.90

  • odlično darilo za vse tiste, ki imajo radi kavo za zraven
  • izdelek angleškega podjetja

Opis

 

 

Pred vami je skodelica Dunoon »coffee to go« z motivom srčkov. Ker nam včasih čas ne dopušča, da bi dan začeli s skodelico svoje kave doma, lahko svoj priljubljeni jutranji napitek, vzamemo s seboj. S skodelico »coffee to go«, bo kava na poti pravi užitek.

Silikonska ovojna zaščita, preprečuje  drsenje in stik dlani z vročim napitkom, zaradi praktičnega silikonskega pokrova pa napitka ne boste polili.  Namenjena je pitju kave, kakava, mleka, čaja in ostalih toplih napitkov.   Skodelica je izdelana iz porcelana najvišje kakovosti. Primerna je za uporabo v mikrovalovni pečici in za pomivalni stroj.  »Coffee to go« je odlično darilo za vsakogar, ki mu želite podariti nekaj lepega in praktičnega in bo razveselilo tudi tiste z izbranim okusom.

  • volumen skodelice: 0.44l
  • višina skodelice: 130 mm
  • premer skodelice: 90 mm

 

Skodelica Dunoon ” Coffee to go” z motivom srčkov

 

Skodelica Dunoon " Coffee to go" z motivom srčkov
Skodelica Dunoon ” Coffee to go” z motivom srčkov

Skodelico obdajajo srca napolnjena z barvo. Poslikava je delo priznane umetnice Caroline Bessey, ki se je rodila v Wiganu. Študirala je umetnost, kasneje se je specializirala za poslikavo porcelana. Pri svojem delu se zgleduje po trenutnih trendih in slogih. Za Dunoon dela od leta 1987. Čeprav se posveča ilustracijam za skodelice kave in čaja, ne pije nobenega od teh.

Dunoon je  uspešno družinsko podjetje, ki je pričelo s proizvodnjo visoko kvalitetnih skodelic leta 1974 v mestu Dunoon-Škotska. Osnovna ideja je bila proizvajati kvalitetne skodelice iz porcelana in le-te predstaviti v prijaznih in lepo urejenih trgovinah. Danes so njihove skodelice prepoznavne po celem svetu po finem in tankem porcelanu in trendovskih poslikavah. Njihove skodelice so priljubljene med mladimi in tudi med starejšimi generacijami, na njih najdemo motive za moške in ženske, skratka skodelice za vse.

 

 

.