Skodelica Dunoon s poletnim motivom

22.90

  • Skodelica Dunoon s poletnim motivom je izdelana iz kvalitetnega belega porcelana
  • Poslikava je delo poznane angleške ilustratorke Laure McKendry
  • Na skodelici je prelep poletni motiv z jabolki, hruškami in majhnimi čmrlji
  • Skodelica je velika 10,5 cm s premerom 7,5 cm

Opis

Tukaj je predstavljena Skodelica Dunoon s poletnim motivom

.

Skodelica Dunoon s poletnim motivom, je okrašena s prelepimi slikami poletja. Na beli podlagi nas razveseljujejo jabolka, hruške in majhni čmrlji, ki nas nežno popeljejo v tople poletne dni. Motiv je zasnovala umetnica Laura McKendry, ki je na skodelico narisala čudovite ilustracije, ki se vijejo tudi na ročaj in v notranjost skodelice.

.

Skodelica je lahko čudovito darilo za vse priložnosti, posebej veseli je bodo ljubitelji vrtnih motivov in zbiralci kakovostne umetnosti.

.

Skodelica Dunoon s poletnim motivom je narejena iz finega belega porcelana in poslikana v nežnih barvah poletja. Slike jabolk, hrušk in majhnih čmrljev se vijejo po celi skodelici, ki je velika 10,5 cm in premera 7,5 cm. Skodelico lahko pomivamo v pomivalnem stroju, prav tako jo lahko uporabljamo v mikrovalovni pečici.

.

V podjetju Dunoon, za izdelavo svojih izdelkov, uporabljajo kvalitetne, čvrste in prosojne materiale, v sijoči beli barvi, ki so odlična podlaga za nanašanje različnih vzorcev. Poznani so po izjemnih novih zamislih, ki vključujejo tradicionalne angleške vzorce in mnoge druge različne motive. Posebej izstopajo ilustracije živali, sadja in gozdnih sadežev.

.

Dunoonovi vrči in skodelice so izdelani iz kvalitetnega, sijoče belega porcelana, ki je primeren za vse vrste poslikave.

.

Podjetje Dunoon

.

Podjetje Dunoon, je družinsko podjetje, ki že štirideset let deluje v Staffordshireju. Izreden sloves so pridobili z izdelavo izdelkov najvišje kakovosti iz porcelana. V mnogih, izredno uspešnih letih, so postali vodilni na trgu proizvodnje skodelic, vrčkov, krožnikov in čajnikov. Pri izdelavi uspešno usklajujejo dolgoletno tradicijo ročnega dela in modernih tehnik.

.

Skodelica Dunoon s poletnim motivom

.

Laura McKendry

.

Skodelica Dunoon s poletnim motivom je končni izgled dobila s poslikavo londonske ilustratorke Laure McKendry. Umetnica  se posveča predvsem risanjem motivov iz živalskega sveta, ki jih uspešno kombinira z slikovitimi in igrivimi risbami iz sveta narave.

.

Laura McKendry (1) ustvarja v različnih tehnikah, predvsem v kombinaciji črnila, oglja, akvarela in svinčnika. Njene ilustracije nam predstavijo živali v vseh njihovi lepoti. Pogosto njena dela srečamo tudi na izdelkih iz keramike in na voščilnicah, uspešno pa razstavlja tudi v muzejih in galerijah.

 

Video predstavitev