Skodelica Konitz mucki podnevi ali ponoči

12.99

  • vrhunska kvaliteta
  • lep motiv
  • krasna ideja za darilo
Pobriši izbiro
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznaka:

Opis

 

Skodelica Konitz mucki podnevi ali ponoči
Skodelica Konitz mucki podnevi ali ponoči

Pred vami je skodelica Könitz z motivom mucki podnevi ali ponoči.

 

Skodelica Konitz mucki podnevi ali ponoči

 

 

Skodelica je narejena iz kakovostnega porcelana. Ima trpežen ročaj, zato je v roki stabilna. Ilustracija na skodelici bo še posebej razveselila vse otroke, saj na prikupen način prikazuje mačje opazovanje sonca podnevi in lune ponoči.

Morda Vaša nova skodelica za čaj?

Skodelica je primerna za pomivalni stroj in mikrovalovno pečico.

  • volumen skodelice : 0,3 l
  • višina skodelice : 95 mm
  • premer skodelice : 81 mm

 

Simbolika mačk

 

Simbolika mačk je široka in raznovrstna tema. Mačke so kot udomačene kosmate hišne ljubljenke zelo priljubljene in jim ljudje namenjajo veliko ljubezni. Znanih je več kot 70 pasem mačk.

Ljudje jih obravnavajo kot posebne člane družina. Udomačene so bile že v starem Egiptu, nekatera dejstva pa kažejo, da so jih začeli udomačevati že 9500 let prej v neolitiku. V začetku so jih pritegnile predvsem zaradi svojih lovskih spretnosti.

Mačka ima simbolno dvojni pomen. Vedno uravnava dva nasprotna pola, na primer svetlobo in temo, počitek in akcijo, zunanje in notranje, zgoraj in spodaj, dobro in slabo itd. Na splošno predstavlja potrpežljivost, neodvisnost, radovednost in pogum. Je zelo duhovna žival, znana zaradi sposobnosti, da čaka na pravi trenutek in šele nato ukrepa. Simbolika, povezana z mačkami, je pogojena s tem, kje jo srečate in kakšno je srečanje. Mačka je lahko tudi vaš totem.

 

Srečanje z mačko

Mačka je skrivnostna žival in najbolje se je sprijazniti z njeno neodvisno in radovedno naravo. Srečanje z mačko prinaša tri nadvse pomembna sporočila, ki vam lahko pomagajo, da lažje razumete svoje življenje.

Velika skrivnost

Za mačke velja, da zadržijo skrivnosti do konca življenja. Srečanje z mačko lahko pomeni, da nekaj skrivate, ali da ste nekomu, ki vam je blizu, nekaj zamolčali. Skrivnost je lahko dobra ali slaba, zato morate zaupati svojim instinktom, ki vam bodo osvetlili resnico, preden vam bo škodovala. Srečanje je torej alarmna sirena.

Znamenje za start

Če se soočate s spremembo v svojem življenju in se ji upirate, ne trmoglavite. Srečanje z mačko je znamenje za start, ali drugače – ne upirajte se spremembi, ampak jo sprejmite. Mačka vam sporoča, da se bo iz tega izcimilo nekaj dobrega, medtem ko bi vam zavračanje ustvarilo probleme.

Tveganje

Mačka ima devet življenj, zato si upa tvegati. Včasih je tveganje v življenju pomembno in potrebno, ker prinaša napredek. Srečanje z mačko vas opogumlja, muca pa vam sporoča, da je tveganje, ob katerem ste negotovi, koristno in varno. Ne bi smeli mencati, ker vam bo prineslo uspeh, če pa bi se le kaj zalomilo, boste izkusili dragoceno lekcijo, ki vam bo koristila pozneje.

 

Podjetje Konitz

 

Glavni namen  podjetja Konitz je uresničevati in izpolnjevati želje in ideje posameznikov. Njihovo poslanstvo je raznolikost, kreativnost, izkušnje; ter ponuditi nekaj za vsak okus in za vsako priložnost. Könitz je del skupine družinskega podjetja, ki ima pod svojim okriljem tudi Weimar Porzellan in Waechtersbach.

 

 

Dodatne informacije

Poslikava

Mucki podnevi, Mucki ponoči