Skodelica za čaj Royal Copenhagen Christmas

61.00

  • čajna skodelica s podkrožnikom Royal Copenhagen je del odlične božične kolekcije
  • primerna je kot praznično darilo za najdražje ali kot poslovno darilo
  • je lep okras vsake praznično okrašene mize

Opis

V božični kolekciji “Star Fluted Christmas” je našla svoje odlično mesto tudi skodelica za čaj Royal Copenhagen Christmas. Krasijo jo prefinjeni proporci, praznična poslikava in odličnost božične zgodbe. Skodelica s podkrožnikom odlično deluje sama, še bolje pa se dopolnjuje v setu skodelic ali celotni božični kolekciji, ki jo zaznamuje klasično oblikovanje in izreden posluh za božično motiviko.

 

skodelica za čaj Royal Copenhagen Christmas je odlično poslovno darilo

Kadar porcelan kupujete za poslovna darila, je pomembno, da so posamezni kosi dekorativni in navdihujoči. Royal Copenhagen ima te lastnosti vključeni v vsak izdelek kolekcije. Božične barve se lahko kombinirajo z drugimi božičnimi izdelki in predstavljajo dobro osnovo za nadgradnjo zbirke.

Skodelica za čaj Royal Copenhagen Christmas je lično poslikana z božičnimi motivi, ki se lepo podajajo k drugemu namiznemu okrasju, zelenju in prigrizkom. Del kolekcije so še različni krožnički, skodelice z dvignjenim ročajem ter posodice s pokrovi namenjene prazničnim piškotom.

 

Royal Copenhagen in njihova zgodovina

Porcelan Royal Copenhagen je danski izdelovalec prestižnega porcelana z globoko tradicijo, ki sega že več kot 200 let nazaj. Njihovi začetki segajo v leto 1775, ko je bila v Evropi tradicija izdelovanja porcelana še zelo šibka. Vsi so občudovali kitajski kraljevi porcelan in kmalu so se pojavili prvi izdelovalci porcelana v Evropi. Danski Royal Copenhagen se je dolga leta posvečal modro belim kombinacijam, ki so na začetku krasili kraljeve dvore, nato pa bili na voljo tudi zbirateljem in poznavalcem. Njihovi najbolj prepoznavni motivi so cvetlice, rastlinje, ptice in druge živali.

Če so se v preteklosti posvečali zgolj modrim odtenkom, pa njihovo božično kolekcijo krasijo zelena, zlata in rdeča barva, ki prepletene s svilnatimi trakovi podajajo pristno božično tradicijo. S kosom porcelana kot je skodelica za čaj Royal Copenhagen Christmas boste v božičnih dneh še poudarili praznično vzdušje in božične dni naredili še bolj domače. Božič je nekaj posebnega, še posebej pa je to čas za družinsko veselje.

Video predstavitev