Skodelica za kavo Royal Copenhagen Christmas

57.00

  • skodelica s podkrožnikom Royal Copenhagen iz porcelana je del božične kolekcije
  • primerna je kot praznično darilo v božičnih dneh
  • je lep okras vsakega doma

Opis

Pred vami je prefinjeno poslikana skodelica za kavo Royal Copenhagen Christmas.

Je del božične kolekcije podjetja Royal Copenhagen, ki vsebuje tudi druge kose porcelana primerne za odlične božične namizne postavitve. Skodelica je navzgor podaljšana z dvignjenim ročajem, ki ji daje prefinjen izgled. Razmerje med velikostjo ročaja in proporci podkrožnika se zdi optimalno in daje skodelici očarljiv izgled.

Poslikavo skodelice s klasičnim zlatim robom dopolnjujejo božični motivi. Prav tako se motivi ponovijo na robu krožnička, ki je del kolekcije. Praznični motivi v zeleni, zlati in rdeči barvi se lepo dopolnjujejo z drugimi kosi božične kolekcije in jih lahko uporabljate samostojno ali v sklopu kolekcije.

 

Skodelica za kavo Royal Copenhagen Christmas za božično večerjo

Del božične tradicije pomeni tudi praznična dekoracija mize in priprava božične večerje. Bogato in elegantno kolekcijo, katere del je tudi skodelica za kavo Royal Copenhagen Christmas, krasijo svileni trakovi, okrašene veje jelke in nežni, mali srčki, ki stojijo kot z roko v roki od snežinkah.

Del kolekcije imenovane “Star Fluted Christmas” je še vrsta drugega namiznega porcelana, na primer kozarčki za čaj, čajniki, posodice za piškote, šatuljice, lične posodice s pokrovi, krožnički in ostali mali namizni porcelan.

Tako svečano izdelan in ambientalno dovršen porcelan lahko umestite na vsako praznično mizo ter ustvarite odlično občutje božičnih praznikov. Ko je miza pripravljena in sveče prižgane, je prišel božič!

 

Royal Copenhagen je s svojimi skodelicami očaral Evropo

Skodelica za kavo Royal Copenhagen Christmas je narejena iz cenjenega porcelana, t.i. bone china in jo izdelujejo vse od leta 2006. Poslikana je z božičnimi motivi. V skodelico lahko natočite 24 cl tekočine.

Čeprav je tradicionalna barva izdelkov Royal Copenhagen navadno modra na beli podlagi, je kolekcija “Star Fluted Christmas” drugačna. Tradicija porcelana Royal Copenhagen sega daleč v leto 1775 in že takrat je bila modra barva njihov zaščitni znak. Danes lahko izbirate med njihovimi tradicionalno modrimi izdelki, ki pa jih odlično dopolnjujejo božične kolekcije primerne za posebne praznične dni. Naj vas njihova skodelica z dvignjenim ročajem in dekorativnim krožničkom popelje v prelepe praznične dni.

Video predstavitev