Vaza Rosenthal Dagg 27 cm

179.00

  • Vaza Rosenthal Dagg je velika 27 cm in je izdelana iz kvalitetnega belega porcelana in stekla.
  • Na bleščeče belem porcelanu izstopa nežna steklena dekoracija, ki spominja na kapljice jutranje rose.
  • Vaza Rosenthal Dagg 27 cm je delo umetnice Charlotte von der Lancken

Ni na zalogi

Opis

Tukaj je predstavljena Vaza Rosenthal Dagg 27 cm

 

Vaza Rosenthal Dagg je velika 27 cm in je izdelana iz kvalitetnega belega porcelana in stekla. Vrhunski izdelek, ki ima elegantno obliko, ki je značilna za vse vaze iz kolekcije Rosenthal. Na bleščeče belem porcelanu izstopa nežna steklena dekoracija, ki spominja na kapljice jutranje rose. Dekorativno steklo se blešči kot dragulji in je v lepem kontrastu z belino vaze.

 

Vaza je lahko čudovito darilo za vse priložnosti, kombiniramo jo lahko z drugimi vazami iz kolekcije Rosenthal. Posebej lepo lahko okrasimo svoj dom, če skupaj postavimo dve vazi iz iste kolekcije. Priporočamo kombinacijo z vazo Rosenthal Squall 32 cm.

 

Vaza Rosenthal Dagg 27 cm je delo umetnice Charlotte von der Lancken

 

Umetnica Charlotte von der Lancken, je navdih za oblikovanje vaze Dagg, dobila v nežni jutranji rosi, ko se kapljice še držijo cvetov in trave. Vaza ima lepo zaobljeno obliko, dekorativno steklo pa nam pričara čarobnost jutra. Svetleče steklo, se kot jutranja rosa svetlika na vazi stožčaste oblike in iz keramičnega izdelka naredi umetnost, ki se je ne brani noben zbiratelj.

 

Umetnica Charlotte von der Lancken je dolga leta delovala z agencijo Front Design, ki je bila ustanovljena leta 2004. Oblikovna agencija je poznana po eksperimentalnih in avantgardnih pristopih pri oblikovanju, kar je še vedno zaščitni znak umetnice. Umetnica je leta 2015 ustanovila svojo lastno pisarno v Stockholmu, od koder sodeluje s podjetji po celem svetu. Dela z raznimi materiali in v različnih tehnikah, njeni izdelki so unikatni in neponovljivi. (1)

 

Rosenthal

 

Podjetje Rosenthal je eno izmed najbolj tradicionalnih in hkrati najbolj sodobnih blagovnih znamk v Nemčiji. Pri svojem delu združuje tradicijo, znanje stare obrti in moderne trende.

 

Sodelujejo z umetniki in oblikovalci s celega sveta, ki se ponašajo z inovativnim pristopom in izredno nadarjenostjo. Poleg svetovno znanega porcelana, v Rosenthalu izdelujejo tudi pohištvo, ure, izdelke iz stekla in še mnoge prefinjene izdelke za dom.

Video predstavitev