Vaza Versace Arabesque 34 cm

460.00

  • Elegantna in prefinjena Vaza Versace Arabesque 34 cm, je izdelana iz kvalitetnega stekla v peščeni barvi.
  • Izredno bogat motiv, ki nas ponese v skrivnostni arabski svet.
  • Vaza Versace Arabesque je lahko nepozabno in dragoceno darilo

Ni na zalogi

Opis

Tukaj je predstavljena elegantna in prefinjena Vaza Versace Arabesque 34 cm

 

Vaza Arabesque je izdelana iz kvalitetnega stekla, v velikosti 34 cm. Razkošen motiv na vazi na popelje  v skrivnosti arabskega in mavrskega sveta.

Vaza spada v razkošno in glamurno  kolekcijo, ki jo predstavljata Versace in Rosenthal. V kolekciji lahko izbiramo še med vrhunskimi steklenimi vazami v velikosti 18 cm in 26 cm, ki jih lahko poljubno kombiniramo z ostalimi izdelki blagovne znamke Versace.

 

Vaza s čudovitimi vzorci, je v moderni peščeni barvi, uporabimo jo lahko za dekoracijo in vzdušje popestrimo še z vedrom za led iz iste glamurne kolekcije. Z prefinjenimi izdelki Arabesque bo vsako naše doživetje nepozabno.

 

Vaza Versace Arabesque 34 cm je lahko neprecenljivo darilo

 

Versace ima svetovno znani glamurni in razkošni slog, njihovi izdelki iz stekla so elegantni in prefinjeni. Pri izbiri darila za vsako priložnost, imamo na voljo mnoge razkošne zbirke, ki nas s svojimi motivi popeljejo  v svet baročne ikonografije.
Vaza Versace Arabesque je posebej primerno darilo za mladoporočence, ki jim želimo na začetku nove poti, podariti nekaj resnično posebnega in dragocenega.
Poleg dragocene vaze, lahko podarimo še klasični jedilni servis Versace Medusa Red. Servis je kombinacija temno rdeče in črne barve, z zlato meduzino glavo v ospredju. Pogrinjek je sestavljen iz petih krožnikov, ki je vsak drugačen. Resnično izvirno, dragoceno in prefinjeno darilo, ki mlademu paru ne bo samo polepšal dom, pač pa je tudi trdna naložba za prihodnost.
.

Versace in Rosenthal sta sinonim za odličnost in visoko kakovost

 

 

Versace je v svetu sinonim za odličnost, visoko kvaliteto in predvsem za glamurozni in razkošni slog. V sodelovanju s podjetjem Rosenthal so razvili izredno elegantne in prepoznavne blagovne znamke, kje so združili znanje, tradicijo in inovativnost.
Motivi na razkošnih servisih, vazah in kozarcih, nas popeljejo v različna zgodovinska obdobja. Zaščitni znak modne hiše Versace, je izredno priljubljena baročna ikonografija. Na njihovih izdelkih nas razveseljujejo znani gradovi, čudoviti vrtovi in skriti zakladi.
Za izdelavo luksuznih izdelkov, Versace v sodelovanju s podjetjem  Rosenthal, uporablja njihov najkakovostnejši porcelan, steklo in kristal. Versace je poznan po zmožnosti povezovanja zgodovine in super modernih trendov, zato so njihovi izdelki brezčasni in nepozabni. (1)

Video predstavitev