Vaza Versace Gorgona 55 cm

2,990.00

  • Razkošna in dragocena Vaza Versace Gorgona 55 cm je izdelana iz belega porcelana in obrobljena z zlatom.
  • Vaza je visoka 55 cm in je lahko vrhunsko in neprecenljivo darilo.
  • Izdelek je nastal v sodelovanju z podjetjem Rosenthal in modno hišo Versace.

Opis

Vaza Versace Gorgona 55 cm sodi v razkošno in prefinjeno kolekcijo Versace Rosenthal.

 

Vaza Versace Gorgona 55 cm je izdelana iz vrhunskega belega porcelana, z zlato obrobo.

Vaza je del prefinjene kolekcije Gorgona in so jo oblikovali umetniki v Versace. Kot vsi izdelki modne hiše Versace, tudi ta spada v sam vrh mode in elegance. Vaza je visoka 55 cm in zanimive, razkošne oblike.

.

Na dnu je vaza nekoliko ožja, nato se elegantno razširi in se na vrhu spet zoži. Na vrhu in dnu vaze, je obrobljena z razkošno zlato obrobo, ki se nahaja tudi na sredini vaze in obkroža elegantno, reliefno sliko, ki predstavlja meduzo, zaščitni znak Versace.

.

Živeti z umetniškimi izdelki, ki jih v sodelovanju ustvarjata Versace in Rosenthal, pomeni način življenja, razkošje in občutek za lepoto. Vaza Versace Gorgona je del prečudovite in glamurne zbirke in je lahko čudovito darilo za vse zbiratelje umetnin in za vse, ki ljubijo lepoto.

 

Vaza spada v sam vrh umetniških izdelkov Versace in Roenthal. Elegantna, prefinjena in po svoje preprosta, je prelepa vaza lahko neprecenljivo darilo, tako za osebne praznike, poroko ali obletnice. Za vrhunski izdelek, ki je kombinacija kvalitetnega belega porcelana in zlata, se pogosto odločajo tudi zbiratelji umetnin. Prav tako je lahko naložba za prihodnost, za kar je garancija že ime proizvajalca.

 

Vazo lahko tudi čudovito kombiniramo z drugimi vrhunskimi izdelki Versace in Rosenthal. Posebej lepo se bo vaza podala zraven klasičnega jedilnega servisa Versace. Jedilni servis Versace je njihov najbolj prodajan servis, ki nas razveseljuje v prelepi temno rdeči barvi in s sliko zlate meduze v ospredju. Razkošen vtis dokonča kombinacija črne barve, z belo in rdečo obrobo okoli meduzine glave, ki je predstavljena v razkošnem zlatu.

 

Versace in Rosenthal

 

Sodelovanje Versace in Rosenthal nam nudi lepoto in popolnost po najvišjih standardih. Rosenthal pomeni razkošje, način življenja in prefinjen občutek za estetiko. V podjetju Rosenthal, se že 125 let trudijo za popolnost svojih izdelkov in ves čas strmijo za novostmi, ki jih spretno kombinirajo z tradicijo. Umetniški slog na izdelkih iz keramike, je leta 1993 ustvaril umetnik Paul Wunderlich in je kmalu postal razpoznavni znak za dekoracije Versace.

 

Vrsace je ustanovil znameniti italijanski modni oblikovalce Gianni Versace, ki je že leta sinonim za vrhunsko in prestižno svetovno modo. Zaščitni znak izdelkov, ki jih v sodelovanju izdelujejo Versace in Rosenthal, je meduzina glava, ki se pojavlja v različnih umetniških slogih in barvah. Najpogosteje jo zasledimo v bogati rdeči barvi, kombinirani s črno in belo barvo, obrobljeno z zlatom. (1)

Video predstavitev