Zvonček iz porcelana Hutschenreuther

19.90

Opis izdelka:

  • odlično darilo, ki ga lahko poklonite vsakomur
  • primerno za zimske praznične dni
  • vesel ga bo vsak ljubiteljski in zahteven poznavalec porcelana

Opis

Kot prefinjeno novoletno božično darilo ali drobno pozornost vam letos priporočamo zvonček iz porcelana Hutschenreuther. Kvalitetne izdelave, prefinjenega dizajna, tradicionalne oblike bo prelep okras vsakega doma. Naročite ga lahko v naši spletni trgovini. Zvonček lepo dopolnjuje božično novoletno kolekcijo namenjeno vsakomur, ki želi popestriti svoj dom z lepim okrasjem.

 

Zvonček iz porcelana Hutschenreuther poklonite tistim, ki imajo radi zimske motive

Zvonček je dekoriran s čudovitimi dekoracijami, ki nosijo raznolike zimske motive – tek na smučeh, otroško rajanje v snegu, smučanje, snežake in naravo odeto v snežno odejo.

Zvonček iz porcelana je del kolekcije 2018, podjetja Hutschenreuther, znanega po svoji tradiciji in sodelovanju z vrhunskimi umetniki. Z izdelavo tega zvončka podjetje nadaljuje dolgoletno tradicijo izdelovanja zvončkov iz porcelana.

Ker je zvonček del kolekcije z omejeno naklado, pohitite z nakupom.

Zvonček je velik 7 cm in je primeren tudi za zbiratelje kot del njihovih posebnih kolekcij.

 

Zvonček iz porcelana Hutschenreuther

 

Zanimivosti o podjetju Hutschenreuther

Podjetje je bilo ustanovljeno že leta 1814, Njen ustanovitelj g. Carolus Hutschenreuther je bil velik ljubitelj porcelana. Po njegovi smrti je podjetje prevzela njegova žena in ga uspešno vodila s svojima sinovoma. Prelomno leto delovanja podjetja je bilo gotovo leto 1848, ko je velik del proizvodnih prostorov zgorel.

Nato je leta 1857 eden izmed sinov, Lorenz Hutschenreuther, ustanovil tovarno porcelana v mestu Selb. Kmalu se je podjetje uspešno razširilo in prevzelo tudi druge blagovne znamke porcelana. Leta 1969 se je podjetje združilo s podjetjem C. M. Hutschenreuther of Hohenberg. Izdelovanje raznolikih izdelkov iz porcelana še naprej ostaja na najvišji ravni.

Podjetje sodeluje s svetovno znanimi oblikovalci in umetniki ter vsako leto pripravi posebne kolekcije za ljubitelje porcelana. Zvonček iz porcelana Hutschenreuther je eden izmed takih predmetov, ki ostanejo v spominu, prav tako pa dopolnjuje kolekcijo iz preteklih let, ki tvori celoto, hkrati pa je vsak kos zase prav posebna stvaritev.

Zvonček iz porcelana Hutschenreuther vas bo razveseljeval s svojo lepoto in zvenom skozi celo leto.

Video predstavitev