Bela vaza Rosenthal 17 cm

139.00

  • Bela vaza Rosenthal je izdelana iz vrhunskega porcelana in je nekoliko nenavadne oblike.
  • Vaza je visoka 17 cm in je na dnu ožja, nato je lepo zaobljena, na vrhu pa je oblikovana, kot da je razbita.
  • Vaza spada v serijo izdelkov Studio line in je lahko čudovito darilo.

Opis

Tukaj je predstavljena Bela vaza Rosenthal 17 cm.

 

Bela vaza Rosenthal je izdelana iz vrhunskega porcelana in je nekoliko nenavadne oblike. Na prvi pogled je videti kot navaden keramičen izdelek, a podroben pogled nam razkrije prelepe, moderne linije. Vaza je visoka 17 cm, na dnu je ožja, na sredini je prijetno zaobljena, odprtina na vrhu pa je nenavadno nalomljena. 

 

Vaza spada v serijo vaz Rosenthal studio-line in je lahko prelepo darilo ob vseh priložnostih. Kombiniramo  jo lahko z drugimi vazami iz serije studio line, ki so vse nekoliko nenavadnih oblik. Čudovito dekoracijo lahko naredimo s kombinacijo vaze Rosenthal v velikosti 17 cm in z  Vazo Rosenthal Fast 22 cm v beli barvi. Ta vaza je resnično fascinantna in je na eni strani prijetno zaobljena, druga stran pa spominja na val, ki je zamrznjen v porcelan. Dodamo lahko še vaze v črni, zlati ali srebrni barvi. Izbiro ima veliko in lahko se prepustimo umetniškemu izražanju.

 

Bela vaza Rosenthal 17 cm je del serije Rosenthal studio-line

 

Rosenthal studio line ima že 50 letno tradicijo oblikovanja porcelana, izdelkov iz stekla in kakovostnih jedilnih priborov. Njihova prepoznavnost v svetu jih odlikuje po prefinjenih in nenavadnih umetniških izdelkih. Podjetje Rosenthal sodeluje z priznanimi  umetniki s celega sveta, ki so zasnovali nepozabne izdelke iz porcelana in stekla. Servisi, vaze in drugi izdelki iz Rosenthal studio line, so lahko čudovito darilo ob praznikih, obletnicah, rojstnih dnevih ali porokah.

 

Rosenthal studio line je namenjena širokemu krogu ljudi, ki cenijo sodobne in inovativne izdelke in hkrati spoštujejo izročilo tradicije. Podjetje že od petdesetih let prejšnjega  stoletja izdeluje nepozabne izdelke iz porcelana in ima že dolga leta vodilno vlogo v industriji porcelana. V zgodovinski zbirki izdelkov podjetja Rosenthal, je na ogled 15.000 eksponatov, ki so nastajali v 130 letni zgodovini delovanja.

 

Zbirko je leta 2009 kupila fundacija Oberfranken. V zbirki so na ogled vsi modeli, ki so bili izdelani v bogati zgodovini podjetja, med drugim tudi mnogi originali, ki so jih oblikovali priznani umetniki. Med njimi najdemo dela Salvadorja Dalija, Andya Warhola, Wilhelma Wagenfelda in Waltera Gropiusa. (1)

Video predstavitev