Bela vaza Rosenthal 33 cm

239.00

  • Bela vaza Rosenthal je izdelana iz vrhunskega, belega porcelana.
  • Visoka je 33 cm, njena oblika nas nekoliko preseneti, saj ima izredno umetniški dizajn.
  • Vaza Rosenthal višine 33 cm, je lahko čudovito darilo ob vsaki priložnosti.
  • To prestižno vazo sta oblikovala umetnika, ki sta si nadela ime Little wonder.

Ni na zalogi

Opis

Tukaj je predstavljena Bela vaza Rosenthal 33 cm.

 

Bela vaza Rosenthal je izdelana iz vrhunskega, belega porcelana. Visoka je 33 cm, njena oblika nas nekoliko preseneti, saj ima izredno umetniški dizajn. Vaza je na dnu ozka in proti vrhu vse bolj zaobljena. Odprtina na vrhu je zanimive oblike, kot da bi bila nalomljena. Vaza spada v serijo Opening White, ki so jo oblikovali v Studio line podjetja Rosenthal. To prestižno vazo sta oblikovala umetnika, ki sta si nadela ime Little wonder.

 

Vaza Rosenthal višine 33 cm, je lahko čudovito darilo ob vsaki priložnosti. Z njo lahko razveselimo mlad par ob poroki, primerna je za darilo ob raznih obletnicah ali rojstnih dnevnih. Zaradi izredne umetniške vrednosti, je vaza tudi dobra naložba za prihodnost. Zaradi malce nenavadne oblike, je vaza lahko tudi samostojna dekoracija, ali pa jo kombiniramo z drugimi vazami iz serije Studio line.

 

Prelepo dekoracijo lahko naredimo s kombinacijo manjše vaze Rosenthal v beli barvi in z vazo iz serije Opening White višine 33 cm. Obe vazi imata nenavaden videz, kot da sta na vrhu polomljeni. Dodamo lahko še druge vaze podjetja Rosenthal, ki so na voljo še v črni barvi, ali v barvi zlata in platine. 

 

Bela vaza Rosenthal 33 cm je umetniško delo dveh umetnikov, ki sta si nadela ime Little wonder

 

Little wonder, ki v dobesednem prevodu pomeni  “ni čudno”, je ime dveh umetnikov, ki sta oblikovala vazo Rosenthal 33 cm. Oblikovalca Gyungju Choyn in John Stanislav Sadar, sta se prvič srečala med študijem v Helsinkih. Oba živita svobodno, nomadsko življenje, kar močno vpliva na njun umetniški slog.

 

Njuna umetniška dela izražajo smisel za humor, veselje in navdušenje nad delom, ki ga opravljata. Njuno veselo naravo izraža tudi ime, ki sta si ga nadela. O sebi govorita kot o posredniku med teorijo, praktičnim oblikovanjem, arhitekturo in vizualno komunikacijo. 

 

Leta 2006 sta John Stanislav Sadar in Gyungju Choyn, pod imenom Little Wonder, za podjetje Rosenthal oblikovala serijo vaz “Opening”. V seriji vaz Opening sta oblikovala niz vaz, ki vse izžarevajo izredno nadarjenost obeh oblikovalcev, ki se ves čas igrata z materialom in oblikami. (1)

Video predstavitev