Bela vaza Rosenthal Tasca 24 cm

174.00

  • Bela vaza Rosenthal Tasca je izdelana iz kvalitetnega porcelana in je velika 24 cm.
  • Vaza Rosenthal Tasca je primerna za darilo ob vsaki priložnosti.
  • Vaza je izredno umetniško delo,  zanimive oblike, ki bo resnično polepšalo vaš dom.

Opis

Tukaj je predstavljena Bela vaza Rosenthal Tasca 24 cm.

 

Bela vaza Rosenthal Tasca je izdelana iz kvalitetnega porcelana in je velika 24 cm. Izredno elegantno vazo so oblikovali v Studio line podjetja Rosenthal. Vaza je izredno umetniško delo in zanimive oblike. Na dnu je nekoliko ožje, ravno dno, ki se proti vrhu prijetno zaobli. Odprtina na vrhu vaze ima zaključek z dvema ostrima linijama.

 

Vaza Rosenthal Tasca je primerna za darilo ob vsaki priložnosti, prav tako je bodo veseli ljubitelji umetnosti in zbiratelji dragocenih izdelkov iz porcelana. Zanimivo vazo, fascinantne oblike, lahko razstavimo v stanovanje kot samostojno dekoracijo, posebej lepo pride do izraza, če damo vanjo samo en cvet, živahne barve.

 

Vaze podjetja Rosenthal, so vse izjemnih umetniških oblik in so lahko tudi dragocena naložba za prihodnost. Vaze lahko med seboj kombiniramo in zbirko ves čas dopolnjujemo. Izjemno dekoracijo lahko postavimo s kombinacijo bele vaze Rosenthal Tasca in z belo vazo Rosenthal 17cm, ki je daje videz, kot da je na vrhu razbita.

 

Bela vaza Rosenthal Tasca 24 cm je del serije Rosenthal studio-line

 

Studio line je oblikovni studio podjetja Rosenthal. Skozi leta so si prislužili svetovni sloves in mnoga priznanja, saj so vsi njihovi izdelki izredno prefinjeni in resnično umetniška dela. Sodelujejo z priznanimi  umetniki z vsega sveta, ki svoje znanje in talent izražajo v oblikovanju sodobnih servisov iz porcelana, keramike in stekla. 

 

Poleg oblikovanja izdelkov iz porcelana in keramike, umetniki v Studio line oblikujejo tudi edinstvene izdelke za dom, darilne komplete, jedilni pribor in izdelke iz stekla. Blagovna znamka Rosenthal je namenjena ljudem, ki so zaljubljeni v umetnost oblikovanja in sprejemajo nove in drzne ideje.

 

Vizija in želja oblikovalcev v Studio line je približati svojim kupcem sodoben dizajn in ga prenesti v vsakdanje življenje ljudi. Z sodelovanjem z uveljavljenimi umetniki, izpod njihovih rok nastajajo resnično inovativni, prefinjeni in funkcionalni izdelki. Studio line je nastal v petdesetih letih prejšnjega stoletja in so kmalu postali vodilni v vodah oblikovanja.(1)

 

Video predstavitev