Skodelica Dunoon z motivom travniškega cvetja

22.90

  • Skodelica Dunoon z motivom travniškega cvetja je izdelana iz finega  porcelana in poslikana s čudovitimi ilustracijami umetnice Jane Fern. 
  • Prelepa ilustracija travniškega maka, ivanjščice, zlatice, metulja in čmrlja.
  • Skodelica je na voljo v velikosti 107 mm, premera 77 mm in prostornine 0,31L.

Opis

Tukaj je opisana Skodelica Dunoon z motivom travniškega cvetja

Skodelica Dunoon z motivom travniškega cvetja, je narejena iz finega porcelana in poslikana s čudovitimi ilustracijami umetnice Jane Fern.

 

V podjetju Dunoon že sto let izdelujejo vrhunske izdelke iz porcelana najvišje kakovosti. Že dolga leta so vodilni na trgu proizvodnje čajnih servisov, finih skodelic, krožnikov in vrčkov. (1)

 

Mnogi Dunoonovi izdelki še vedno nastajajo ročno izpod rok lokalnih obrtnikov. Skodelica je na voljo v velikosti 107 mm, premera 77 mm in prostornine 0,31L.

 

Na bleščeče beli podlagi je umetnica upodobila slike divjega travniškega cvetja in žuželk. Na skodelici se prepleta čudovit svet poletnega travnika. V živahni rdeči barvi izstopa travniški mak, v nežno modri barvi spominčice in v rumeni barvi travniška zlatica.

 

Bogato in živahno travniško cvetje obletavata metulj in čmrlj, ki sta narisana izredno natančno in prav tako v prelepih barvah. Ilustracija se vije po celi skodelici in se ne ponavlja. Na ročaju in v notranjosti skodelice so slike manjše, a prav tako izredno natančno izrisane.

 

Skodelica Dunoon z motivom travniškega cvetja je lahko čudovito darilo

 

Skodelica z prelepim motivom travniškega cvetja je lahko prelepo, elegantno darilo za vsakogar, ki rad uživa ob skodelici dišeče kave ali čaja. Posebej primerno darilo je ob praznikih, ki so posvečeni ženskam in materam, ter ob raznih obletnicah, porokah in rojstnih dnevih.

 

Zaradi prelepe poslikave, se bodo skodelice razveselili tudi ljubitelji umetnosti in zbiratelji. Skodelice Dunoon lahko kombiniramo in izberemo za vsakega družinskega člana drugačno poslikavo. Izbiramo lahko med mnogimi prelepimi motivi, iz sveta narave iz živalstva.

 

Med predstavnicami nežnega spola, je posebej priljubljena skodelica s poletnim motivom, otroci pa raje izberejo skodelico, na kateri so upodobljene gozdne jagode, v bleščeči rdeči barvi.

 

Jane Fern

 

Jane Fern je priznana umetnica, ki se je posvetila predvsem ilustracijam prizorov iz narave in živalskega sveta. Njene poslikave so izredno natančne, najraje upodablja  motive, ki jih najdemo v angleških vrtovih in travnikih.

 

Z toplimi in iskrivimi barvami nam pričara dehteč poletni travnik, ali prelepe gozdne sadeže, ki jih obletavajo travniške žuželke. Njene ilustracije krasijo mnoge knjige o naravi in uporabne izdelke, kot so skodelice, vrči in razni servisi.

Video predstavitev