Vaza Rosenthal Fast 27 cm v beli barvi

149.00

  • Vaza Rosenthal Fast je izdelana iz vrhunskega belega porcelana in je resnično fascinantne oblike.
  • Visoka je 27 cm in je na dnu nekoliko ožja, proti vrhu je na eni strani zaobljena, na drugi strani pa imamo občutek, da je oblikovalec gibanje ujel in zamrznil v porcelan.
  • Vaza je lahko čudovito darilo ob vseh priložnostih in popolnoma samostojna dekoracija.

Opis

Tukaj je predstavljena Vaza Rosenthal Fast 27 cm v beli barvi.

 

Vaza Rosenthal Fast je izdelana iz vrhunskega belega porcelana in je resnično fascinantne oblike. Visoka je 27 cm in je na dnu nekoliko ožja, proti vrhu je na eni strani zaobljena, na drugi strani pa imamo občutek, da je oblikovalec gibanje ujel in zamrznil v porcelan.

 

Vaza je prelepo umetniško delo, ki jo v sodelovanju z Rosenthal studio-line oblikoval umetnik Cedric Ragot. Vaza je lahko čudovito darilo za rojstni dan, poroko ali razne obletnice. Zaradi izredne umetniške vrednosti, je lahko tudi varna naložba ali zbirateljski kos za ljubitelje umetnosti.

 

Belo vazo podjetja Rosenthal, lahko kombiniramo z drugimi vazami in ustvarimo čudovito dekoracijo. Vsak dom bo polepšala kombinacija vaze Rosenthal Fast v velikosti 22 cm in Rosethal Fast v velikosti 27 cm. Za še bolj osupljiv učinek, lahko dekoracijo obogatimo še z drugimi vazami iz Studio line, ki so vse fascinantne in nenavadne oblike.

 

Vaza Rosenthal Fast 27 cm v beli barvi je umetniško zasnoval oblikovalec Cedric Ragot

 

Podjetje Rosenthal je že vrsto let izredno uspešno in vodilno podjetje za izdelavo izdelkov iz porcelana in izdelkov za dom. Ostali so zvesti tradiciji, ki jo uspešno in izredno domiselno kombinirajo z modernimi slogi. Sodelujejo z mnogimi priznanimi in uspešnimi umetniki iz celega sveta. Oblikovalci so v izdelke podjetja Rosenthal vdahnili vse svoje znanje in nastale so izredno uspešne serije vaz, jedilnih servisov in izdelkov iz stekla.

 

Oblikovalec in umetnik Cedric Ragot, prihaja iz Francije in je za Stuido line skozi leta oblikoval že dve izredno uspešni kolekciji prestižnih vaz. Pri svojem delu se poslužuje izredno drznih linij in v vsakem izdelku se čuti njegov talent in pristan umetnost. Uspe mu obdržati pridih tradicije, ki jo uspešno kombinira z modernimi slogi.

 

Umetnik je izredno uspešen tudi pri oblikovanju izdelkov za množično proizvodnjo, kjer je prav tako inovativen. Po končanem študiju na ugledni French National Institute for Advanced Studies in Design, ENSCI – Les Ateliers,je Ragot  odprl svoj lasten studio. Sodeluje z mnogimi podjetji, ki izdelujejo porcelan in izdelke za dom. Med drugim je tudi priznan oblikovalec pohištva in sodeluje  z mnogimi poznanimi proizvajalci pohištva.  (1)

Video predstavitev