Vaza Rosenthal Fast 30 cm v beli barvi

225.00

  • Vaza Rosenthal Fast je izdelana iz vrhunskega porcelana in je visoka 30 cm.
  • Vaza je lahko prelepo darilo ob vsaki priložnosti, posebej bomo z njo razveselili mladi par, ki je šele na začetku nove življenjske poti.
  • Vazo je oblikoval umetnik in oblikovalec Cedric Ragot.

Opis

Tukaj je opisana Vaza Rosenthal Fast 30 cm v beli barvi.

 

Vaza Rosenthal Fast je izdelana iz vrhunskega porcelana in je visoka 30 cm. Prelepa vaza je izjemno umetniško delo, ki spada v serijo vaz Fast White, ki so jih oblikovali v Rosenthal studio-line. Vaza je na dnu nekoliko ožja, proti sredini pa je ena stran prijetno zaobljena, medtem ko se je oblikovalec z drugo stranjo nekoliko poigral in je gibanje zamrznil v porcelan.

 

Vaza je lahko prelepo darilo ob vsaki priložnosti. Posebej bomo z njo razveselili mladi par, ki je šele na začetku nove življenjske poti. Zaradi izjemne umetniške vrednosti, je vaza Rosenthal Fast, tudi odlična naložba za prihodnost. Vaza je lahko samostojna dekoracija, prelep dizajn pa lahko dosežemo tudi če jo kombiniramo z drugimi vazami. Namig za dekoracijo: Skupaj postavimo  vazo Rosenthal Fast 27 cm v beli barvi in Vazo Rosenthal Fast 30 cm v beli barvi.

Vaza Rosenthal Fast 30 cm v beli barvi je umetniško delo Cédrica Ragota

 

Cedric Ragot prihaja iz Francije, kjer je tudi študiral umetnost in diplomiral. Po končanem študiju na uglednem inštitutu za oblikovanje  ISCSI-Les Ateliers, je kmalu ustanovil svoj oblikovni studio. V njegovih delih najdemo pridih zgodovine in modernih trendov. 

 

Oblikovalec Cedric Ragot je vrsto let sodeloval s podjetjem Rosenthal.  V  sodelovanju s Studio line je  ustvaril serijo prestižnih vaz. Najbolj poznane so vaze iz serij Squall White, Fast White in Blown White. Poleg oblikovanja porcelana, keramike in stekla, je nadarjen umetnik sodeloval tudi z mnogimi oblikovalci pohištva. Žal je umetnik mnogo prekmalu leta 2015 umrl v najlepših letih svojega  življenja.

 

Umetniška dela Cedrica Ragota so prestopila meje sodobne umetnosti in njegovi izdelki iz keramike, porcelana in stekla, so bili najbolj inovativni, kar jih je ustvarila njegova generacija. Vse do prerane smrti, je umetnik sodeloval tudi s podjetjem Roche Bobois, kjer je prav tako pokazal izredno nadarjenost in veliko strokovno znanje. (1)

 

 

Video predstavitev