Vaza Rosenthal Flux bela 26 cm

105.00

  • Vaza Rosenthal Flux je izdelana iz vrhunskega belega porcelana in je visoka 26 cm.
  • Dno vaze je geometrijsko usklajeno, medtem ko se proti vrhu robovi zlijejo v asimetrično celoto.
  • Vaza je sama po sebi prelepa dekoracija in jo lahko za večji učinek kombiniramo z drugimi vazami podjetja Rosenthal. 

Opis

Tukaj je predstavljena Vaza Rosenthal Flux bela 26 cm

 

Vaza Rosenthal Flux je izdelana iz kvalitetnega, bleščeče belega porcelana. Vaza je visoka 26 cm in ima zanimivo, umetniško obliko. Spada v serijo vaz Rosenthal studio-line, ki so jih oblikovali priznani umetniki iz celega sveta. Dno vaze je geometrijsko usklajeno, medtem ko se proti vrhu robovi zlijejo v asimetrično celoto. Vaza je sama po sebi prelepa dekoracija in jo lahko za večji učinek kombiniramo z drugimi vazami podjetja Rosenthal. 

 

Za osupljivo dekoracijo v našem domu, lahko izbiramo med mnogimi vazami, ki so vse izredno umetniško delo. Med seboj lahko kombiniramo vaze različnih  velikosti, oblik in barv. Vaza Rosenthal Flux bela 26 cm se čudovito ujema z Vazo Rosenthal Fast 22 cm v beli barvi, ki je resnično fascinantne oblike. Za resnično popolno dekoracijo dodamo še vaze v zlati barvi ali v barvi platine. 

 

Vaza Rosenthal Flux bela 26 cm je lahko čudovito darilo

 

Iščete darilo za rojstni dan, poroko ali obletnico? Potem je vaza Rosenthal Flux v beli barvi, prava izbira!  Rosenthal studio-line oblikuje  vrhunske izdelke iz porcelana, stekla in keramike. Sodelujejo z umetniki iz celega sveta, ki pri oblikovanju upoštevajo moderne trende, a so hkrati ostali zvesti tradicionalnim metodam dela.

 

Podjetje Rosenthal se ponaša z bogato zgodovino izdelave porcelana. Srca ljudi so osvojili z neponovljivimi linijami porcelana, ki imajo pogosto romantično ozadje. Najbolj priljubljena je serija servisov iz porcelana Maria, ki jo je leta 1916 oblikoval Philip Rosenthal, za svojo ženo Mario. Porcelan Maria Rosenthal je postal sinonim za porcelan in prav vsaka gospodinja je želela imeti na svoji mizi kakšen kos porcelana iz te serije.

 

Porcelan Maria Rosenthal

 

Jedilni servisi iz serije porcelana Maria Rosenthal, so bili za tisti čas nekoliko nenavadni. Oblikovno niso sledili modnih trendom, saj niso bili klasičnih oblik. Po robovih porcelana je bil relief malih granatnih jabolk, ki se je skozi leta spreminjal v različnih vzorcih in barvah.

 

Podjetje Rosenthal je poleg linije Marija Rosenthal, obdržalo v prodaji tudi druge klasične oblike porcelana. Najbolj poznana je linija Sanssouci, ki so se mu pridružile mnoge moderne linije. Poleg jedilnih servisov, je podjetje Rosenthal razvilo izredno uspešno kolekcijo vaz, s katerimi premikajo meje v modernem oblikovanju. (1)

Video predstavitev