Vaza Rosenthal Geode 27 cm v barvi platine

255.00

  • Vaza Rosenthal Geode 27 cm v barvi platine je izdelana iz kakovostnega porcelana.
  • Vaza je umetniško oblikoval Cedric Ragot, videz izdelka je izredno fascinanten in moderen.
  • Vaza je lahko čudovito darilo ob vseh priložnostih, lahko pa jo kot dekoracijo kombiniramo z drugimi vazami podjetja Rosenthal.

Opis

Tukaj je predstavljena  Vaza Rosenthal Geode 27 cm v barvi platine.

 

Vaza Rosenthal Geode 27 cm v barvi platine, spada v zbirko vaz Geode, ki ko izdelane iz kakovostnega porcelana. Vaza je velika 27 cm, podstavek je v beli barvi iz njega pa se dviga vaza v barvi platine. Osupljiv izgled, kot da bi bil izdelek postavljen na skalo. Fascinantno obliko si je zamislil francoski umetnik Cedric Ragot, ki že dolga leta  sodeluje z mnogimi priznanimi proizvajalci izdelkov za dom.

 

Vaza v barvi platine je lahko čudovito darilo ob vsaki priložnosti! V vsakem gospodinjstvu bodo veseli prestižne vaze, ki se lahko kombinirajo tudi z drugimi izdelki podjetja Rosenthal. Posebej zanimive so kombinacije več vaz iz kolekcije Geode. Vazi v barvi platine lahko dodamo vazo Rosenthal Geode Gold, ki je iste oblike in velikosti, samo da je v zlati barvi.

 

Prav tako zanimiva je kombinacija vaz iz različnih serij, ki so v isti barvi. V barvi platine najdemo vazo Rosenthal Squal, ki je visoka 32 cm in je izredno fascinantno oblikovana. Dekoracija dveh vaz različne oblike v barvi platine, ali dekoracija vaz istih oblik in različne barve. Ni pomembno kaj boste izbrali, v vsakem primeru bodo vaze Rosenthal prelep okras v vašem domu, hkrati pa dobra finančna naložba.

 

Vaza Rosenthal Geode 27 cm v barvi platine je delo umetnika Cedrica Ragota

 

Umetnik Cedric Ragot prihaja iz Francije, kjer je končal študij na priznani pariški ENSCI Les Aleliers. Kmalu je ustanovil svoj oblikovni studio in začel uspešno sodelovati z mnogimi priznanimi proizvajalci izdelkov za dom. Umetnik je izredno kreativen, njegovi izdelki so kombinacija modernih trendov in tradicije. Pogosto oblikuje tudi za velika podjetja, ki imajo množično proizvodnjo, kar ga ne ustavi, da bi njegovi izdelki ne bi bili vedno vrhunski. (1)

 

Podjetje Rosenthal je vodilno pri prodaji vrhunskega porcelana

 

Podjetje Rosenthal je izredno uspešno podjetje in vodilno pri proizvodnji porcelana in izdelkov za dom. Skozi leta proizvodnje, so ostali zvesti tradiciji in kupci se vedno znova vračajo po kvalitetne izdelke vrhunskega dizajna. Pri svojem delu so vedno korak pred konkurenco in ves čas sodelujejo z uveljavljenimi in mladimi oblikovalci s celega sveta.

Video predstavitev