Vaza Rosenthal Squal v barvi platine 32 cm

395.00

  • Prelepa dekorativna vaza, z dovršenim in kreativnim dizajnom, v velikosti  32 cm.
  • Vaza Squal je izdelana iz kvalitetnega porcelana v barvi platine.
  • Ekskluzivna in prestižna vaza je primerna za darilo ob vsaki priložnosti.

Opis

Tukaj je predstavljena dekorativna Vaza Rosenthal Squal v barvi platine 32 cm

 

Prelepa dekorativna vaza, z dovršenim in kreativnim dizajnom, je velika 32 cm. Izdelana je iz vrhunskega porcelana, v barvi moderne platine. Spada v kolekcijo  vaz Squal, in je nastala v oblikovnem  studiu podjetja Rosenthal.

 

Vaze iz kolekcije Squal Rosenthal so ekskluzivni in prestižni modni dodatek v našem domu. Prostor poživijo z drznim dizajnom in čudovitimi barvnimi kombinacijami. Vaza Rosenthal Squal je lahko okras kot samostojna dekoracija, vanjo lahko postavimo samo eno svežo cvetlico.

 

Še večji dekorativni učinek bomo dosegli, če vazo kombiniramo z drugimi vazami iz kolekcije Squal Rosenthal. Vaza v barvi patine, ki nas razveseljuje z resnično posebnim in presenetljivim dizajnom, bo naš dom razsvetlila v kombinaciji z vazo Rosenthal Squall v barvi zlata. 

 

Vaza Rosenthal Squal v barvi platine 32 cm je primerna za darilo ob vsaki priložnosti

 

Izdelki iz porcelana in stekla podjetja Rosenthal so resnično nekaj posebnega. Kadar se ne moremo odločiti, kaj bi podarili ob poroki, rojstnem dnevu ali raznih obletnicah, potem je prava izbira vrhunski porcelan Rosenthal.

 

Vaza Rosenthal Squal v barvi platine, se odlično poda k jedilnemu servisu Rosenthal TAC Skin Platin. Servis je iz skupine servisov TAC, izdelan iz kvalitetnega, bleščeče belega porcelana, z dodatkom platine. Čista belina porcelana in ravne čiste linije, obogatene z bogatim nanosom platine, poskrbijo, da servis zasije v vsej svoji eleganci.

 

Prestižen servis TAC Skin Platin in ekstravagantna vaza Vaza Rosenthal Squal, bosta eleganten okras vsakega doma. Za kontrast lahko dodamo tudi vazo Rosenthal Squall v beli barvi, ki je oblikovana v istih drznih linijah, kot vazi v zlati barvi in v barvi platine. S to kombinacijo bomo še posebej razveselili mlade pare, ki šele stopajo na skupno življenjsko pot, saj je tako vaza, kot servis, tudi dolgoročna naložba.

 

Podjetje Rosenthal

 

Podjetje Rosethal je postalo sinonim za razkošen in prestižen porcelan. Skozi bogato zgodovino, so v podjetju ostali zvesti tradiciji, ki so jo razvijali skozi mnoga leta. V srca ljudi se je Rosenthal zapisal z romantično linijo porcelana Maria, ki je še danes izredno cenjen servis. V zadnjih letih so v svojem izredno uspešnem oblikovnem studio, razvili tudi kolekcijo vaz, ki izstopajo v ekstravagantnem dizajnu. (1)

Video predstavitev