Vaza Rosenthal Plissee bela 26 cm

439.50

  • Vaza Plissee Rosenthal je izdelana iz kvalitetnega porcelana in je velika 26 cm.
  • Vaza je izjemno umetniško delo, ki ga je oblikoval grafični oblikovalec in slikar Martin Freyer.
  • Čudovito darilo ob vseh priložnostih in varna naložba za prihodnost.

Opis

Tukaj je predstavljena Vaza Rosenthal Plissee bela 26 cm

 

Vaza Plissee Rosenthal je izdelana iz kvalitetnega porcelana in je velika 26 cm. Spada v serijo vaz Plissee, ki so oblikovane v Studio line in je kot vse vaze podjetja Rosenthal, izjemen umetniški izdelek. Vazo je oblikoval umetnik Martin Freyer, ki je bil izredno uspešen grafični oblikovalec in slikar.

 

Bela vaza Plissee Roenthal je izdelana iz belega mat porcelana in je na dnu ožja in v sredini lepo zaobljena. Proti vrhu je vse bolj ozka in se zaključi z nežnim dizajnom. Po celi vazi so vrezane črte, ki ji dajejo eleganten videz in zaokrožijo umetniško delo. Vaza je primerna za darilo ob vsaki priložnosti, hkrati pa je lahko tudi naložba za prihodnost. Lahko jo postavimo v stanovanje kot samostojno dekoracijo, ali pa jo kombiniramo z drugimi vazami podjetja Rosenthal.

 

Čudovito dekoracijo lahko ustvarimo s kolekcijo vaz iz serije Studio line. Vaza Plissee Rosenthal se čudovito ujema s kombinacijo vaz v beli, zlati ali v barvi platine. Kot darilo lahko tudi kombiniramo to čudovito vazo in vazo Rosenthal Flux v beli barvi, ki je isto visoka 26 cm. Na izbiro imamo mnoge kombinacije, ki bodo polepšale naš dom in osupnile obiskovalce.

 

Vaza Rosenthal Plissee bela 26 cm je umetniško delo slikarja in grafičnega oblikovalca Martina Freyer

 

Slikar in grafični oblikovalec Martin Freyer se je rodil leta 1909 in umrl leta 1974. Bil je izreden umetnik, ki je ustvarjal v arhitekturi, umetnosti in obrtništvu. Njegovo najbolj poznano delo je emblem za Volkswagen. Martin Freyer je sodeloval s podjetjem Rosenthal od leta 1964 do leta 1974. Za njih je zasnoval inovativno in prestižno zbirko iz stekla, ki jo poznamo po imenom glasstruktur. V zbirki so zbrane prestižne vaze, sklede, svečniki in drugi izdelki za dom.

 

V podjetju Rosenthal je pustil močan pečat z zbirko Plisse, kjer so zbrane vaze, ki so izjemna umetniška dela. Prejel je mnogo pomembnih nagrad, najbolj odmevni sta nagradi iz leta 1967. Die Gute Industrieform za Vase 292o in Die Gute Industrieform za Vase 7122. (1)

Video predstavitev