7 razlogov za nakup jedilnega servisa iz porcelana

Preden kupimo jedilni servis iz porcelana temeljito razmislimo o nakupu le-tega, kajti lep in kvaliteten jedilni servis iz porcelana, ni poceni in stane kar nekaj denarja. Zato sem se danes odločila, da opišem 7 razlogov za nakup jedilnega servisa iz porcelana.  

1. Jedilni servis iz porcelana je lahko odlično poročno darilo

jedilni servis iz porcelana
Oglejte si Maria Rosenthal jedilni servis iz porcelana. Kliknite na sliko.
  Jedilni servis je osnovno poročno darilo za mladoporočenca, saj je porcelan simbol za srečo v skupnem življenju.  Jedilni servis je zato zelo želeno poročno darilo že od nekdaj. Če se spomnimo naših babic in prababic vemo, da so imele doma vsaj en zelo dragocen jedilni servis. Tega so čuvale kot punčico svojega očesa. Na mizi so ga servirale ob rojstnih dneh in praznikih z velikim ponosom in so zraven poudarile, da je to njihovo poročno darilo.       Poroka je začetek skupnega življenja dveh ljudi. Na začetku imamo ponavadi najnujnejše stvari in še takrat si izberemo tiste cenejše, ker imamo omejeno količino denarja za veliko stvari, ki jih potrebujemo. To je eden izmed razlogov za dobro poročno darilo, kajti v začetkih mladih zakoncev ni denarja za kvaliteten jedilni servis. . In še…. . Dobrega poročnega darila se spomnimo celo naše življenje, ga skrbno čuvamo in nas vedno opominja na darovalca le-tega. Iz mojih izkušenj lahko napišem, da jedilni servis iz porcelana ponavadi kupijo starši, pa naj bo to od neveste ali od ženina.
najlepši jedilni servis
Rosenthal TAC v beli barvi, moderen jedilni servis kot poročno darilo
Naj dodam še to,da, ko boste izbirali jedilni servis za mladoporočence, izberite takšnega, ki bo všeč njim, ne Vam!  Za izvedbo organizacije poroke, še posebej pa dekoracije poročnega obreda, priporočam specialiste za poročno cvetje in poročno dekoracijo: Sanjski-Šopek.    

2. Jedilni servis je lahko darilo za obletnico poroke

  Zelo veliko je pri nas parov, ki za svojo poroko niso dobili lepega in kvalitetnega jedilnega servisa iz porcelana, zato si ga kasneje kupijo sami za obletnico poroke. Pravijo, da si podarijo svoje poročno darilo, kot si ga želijo. Vsak par si želi imeti svoj poročni porcelan, pa naj bo kupljen ob poroki (1) ali ob obletnici poroke. . Ti pari s vso pozornostjo izberejo svoj jedilni servis iz porcelana. Posebej skrbno preučijo: .
  • izgled in obliko porcelana (moderen, klasičen, bel, z zlato ali srebrno obrobo, z rožicami,…)
  • število kosov jedilnega servisa (pari z nekajletno kilometrino točno vedo,koliko skled, pladnjev, malih posodic, ipd. potrebujejo pri serviranju hrane za družino in prijatelje),
  • število oseb za koliko bodo imeli krožnike (ponavadi 12 ali več oseb)
 
poročni jedilni servis
Versace Medusa red kot darilo za obletnico poroke
   

3. Selitev v novo hišo ali stanovanje

  Potreba po novem jedilnem servisu ali dopolnitvi (v kolikor imamo kvaliteten jedilni servis) se pojavi ob selitvi v novo hišo ali stanovanje. Izkušnje s strankami so takšne, da si želijo v novem prostoru nov jedilni servis iz porcelana. Kar nekaj ljudi ob selitvi v nove prostore za nakup jedilnega servisa in dodatkov iz porcelana, pokliče strokovnjaka. Ta pomaga z nasveti in predvsem poskuša, da pari sami izberejo, kaj si želijo v novem domu. Nakup jedilnega servisa iz porcelana in dodatkov za dom, namreč naredijo naš dom bolj domač.   Selitev v novo hišo in stanovanje nam da nov motiv za nakup jedilnega servisa iz porcelana, ki ga je potrebno izkoristiti, da bo naše zadovoljstvo bivanja v novi hiši ali stanovanja, večje.
Rosenthal TAC Skin Gold
 

4. Jedilni servis iz porcelana, kot darilo za rojstni dan

  Zelo veliko žensk v vseh starostih si želi svoj jedilni servis iz porcelana. Takšnega, ki bi ga izbrale same, ne takšnega, ki so ga dobile od svojih sorodnikov ali prijateljev. Vsi imamo v sebi svojo željo po svojem jedilnem servisu. Nekateri si ga lahko kupimo sami, nekateri so ga dobili od svojih sorodnikov. Veliko pa je takšnih, ki imajo neuresničeno željo po svojem lastnem jedilnem servisu, ki bi bil po njihovih željah.     Tem ljudem svetujem, da povedo svojim bližnjim, kaj si želijo. Morda začnete sami, da si kakšen kos kupite sami! Ne pozabite, da imate rojstni dan, vedno pride tudi Božiček, ….. In sorodnikov in prijateljev je kar veliko….. Iz izkušenj lahko povem, da se v dveh do treh letih , uresniči želja po jedilnem servisu! Samo želeti si je potrebno in potem se začne! Naj Vam ne bo nerodno povedati svojih želja, kajti nič ni neuresničljivo!
Weimar Katharina Juwel
 

5. Večji jedilni servis zaradi večje družine

  Veliko je primerov, da imamo doma servis za 6 oseb in, ko se zbere celotna družina, nimamo dovolj jedilnega servisa. V kolikor smo ob nakupu prvega servisa iz porcelana za 6 oseb izbrali servis dobre blagovne znamke, potem ga lahko dokupimo. Takšen jedilni servis je morda malo dražji, vendar nam da garancijo, da ga bomo lahko dolgo dokupovali v primeru nezgode ali povečanja naših potreb.
Rosethal TAC Skin PLatin
  V drugem primeru, ko imamo doma servis, ki ga ne moremo več dokupiti imamo dve možnosti: .
  • obstoječi jedilni servis skombiniramo z novim ( v kolikor imamo barvnega, ga lahko z belim ali podobnim, pazimo na obliko in vzorce. Včasih naš stari servis z dobro kombinacijo zaživi v novi luči.)
  • kupimo novi kvaliteten jedilni servis iz porcelana z garancijo, da ga lahko dokupimo.
  Zelo lepo je, da ko se zbere vsa družina, imamo dovolj krožnikov in mest pri mizi. Ob tem naj napišem, da smo ljudje vizualna bitja in gledamo in lahko bi rekli, da tudi delno jemo z očmi! Verjemi, da Vam bo hrana bolj teknila na lepo pripravljeni mizi z pogrinjki kot z vrženo hrano na mizo. Ko boste naslednjič pripravljali mizo imejte to v Vaši zavesti. Ali pa to preizkusite!    

6. Jedilni servis kot božično darilo

  Si predstavljate obraz vaše punce, žene, sorodnice ali prijateljice, ki pod božičnim drevesom odpre jedilni servis ali del servisa, ki si ga je želela?  Neprecenljivo! Dodam naj še to, da si bo do konca svojega življenja zapomnila to darilo. Lahko rečemo, da je dobila trajnostno darilo, ki bo služilo njej in njeni družini dolga leta. .
Jedilni servis Rosenthal Sanssoucci bel
Kvaliteten jedilni servis ni poceni, zato lahko izkoristimo božični čas za skupno darilo ali pa kupimo posamezne kose servisa. Vsem darujočim to zelo olajša delo, saj vemo, kako smo v stresu v predbožičnim času, zaradi božičnih daril. Torej imamo idejo za božična darila!  

7. Poslovni uspeh

  Ko dosežemo nek poslovni uspeh, ga ponavadi želimo proslaviti z nakupom nečesa, kar si želimo.  Še posebej je to očitno, ko smo nekaj pričakovali zelo dolgo in ko končno to nastopi, smo v transu, polni navdušenja in takrat se lahko nagradimo z lepim jedilnim servisom. Ta nas bo ob vsaki uporabi opominjal na naš velik poslovni uspeh! Prekrasna nagrada za nas, kajti vemo kako pogosto uporabljamo naš servis, hkrati ne smemo pozabiti, da je porcelan simbol za srečo, kar pomeni, da naš naslednji poslovni uspeh ne bo izostal!     Napisala sem sedem najbolj pogostih razlogov za nakup jedilnega servisa. Nikoli ni dovolj razlogov za nakup jedilnega servisa iz porcelana, ki si to želi že dolga leta. V spominu imam še vedno žensko v jeseni njenega življenja, ki si je želela določen jedilni servis vso življenje in ko ji ga je mož podaril za božično darilo, je jokala od sreče kar v trgovini. Ta obraz obraz sreče poln solz, ne bom pozabila nikoli! . Saj veste, da nikoli ni prepozno za nič! Moj dedek je meni vedno govoril, da se lahko poročim na smrtni postelji, če si to želim. S tem mi je v šali želel povedati, da za nič ni nikoli prepozno in tudi ne za svoj želeni jedilni servis iz porcelana.
Raynaud Sheherezade
           
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.