Nasveti za pravilno izbiro skodelic za kavo

Da boste ob Vašem naslednjem nakupu pravilno izbrali Vaše skodelice za kavo, prosim upoštevajte naslednje :    

1. Skodelice za kavo Vam morajo biti všeč  

  To je najbolj pomemben dejavnik pri izbiri skodelic za kavo. Skodelice Vam morajo biti všeč, kajti tega se zavedamo vsakič, ko jih vzamemo v roko. In to je velikokrat! Se spomnite kolikokrat na dan, teden , mesec… pijemo kavo?  Zato je pomembno, da so nam skodelice všeč! . Si predstavljate, ko se zjutraj vstanete, si skuhate kavo in jo nalijete v skodelico? . Potem vzamete skodelico v roko in razmišljate kaj vse morate tisti dan narediti, katere so vaše obveznosti, nakupi, opravila, ipd.. . In verjemite, da je razlika kakšno skodelico v tistem trenutku držite v roki! Že samo razmišljanje o naših nalogah in obveznostih za tekoči dan ponavadi ni prijetno in ponavadi smo v stiski s časom. V kolikor imamo v naših rokah skodelico, ob kateri nam pogled nanjo razveseli srce in dušo, je naš pogled na dan lepši.   Vsak ima drugačen okus, zato si izberite tisto skodelico, ki je  Vam všeč! .

Celotno ponudbo skodelic za kavo si lahko ogledate TUKAJ!

   
Skodelica za kavo Versace Medusa red 178,00 EUR
 
Skodelica za kavo Rosenthal Skin Platin 58,50 EUR
     
Skodelica za kavo Arzberg Tric Gold
0,35l , 51,00 EUR
     
Espresso skodelica, 0,1 l,Raynoud Cristobal Marine, 105,00 EUR
   
Skodelica za kavo Rosenthal Fleurs Sauvages, 0,20l, 32,50 EUR
     

2. Skodelica naj bo prave velikosti

  Zelo neprimerno je, v kolikor pijete espresso v  200 ml ali večji skodelici! Zato sebi in našim gostom, poslovnim partnerjem ponudimo kavo v skodelici, ki je pravilne velikosti.  
Espresso skodelica Versace Scala Palazzo 0,1l 157,00 EUR
     
Skodelica za kavo Versace Scala Palazzo Verde 0,20l 187,00 EUR
   
Skodelica 0,3l Versace Scala Palazzo
    Ko izbiramo skodelice, bodimo pozorni na velikost skodelic, ki bodo ustrezale našim navadam pitja kave. . Za vse tiste, ki radi popijete veliko količine kave naenkrat morda samo namig, da si kupite manjšo skodelico in kavnik. Zakaj? V kavnik nalijete skuhano kavo, ki si jo dozirate v skodelico po Vaši potrebi. Kava ostane več časa vroča in ohrani občutek sveže kuhane kave. . Kavnik je bil pri nas zelo aktualen v času naših babic, zato pobrskajte pri vaših starih starših, kjer je verjetno prašen na kakšni polici. Vam pa bo zelo koristil. . V primeru, da imate doma ali v službi kavni aparat, potem pa prilagodite izbiro vašemu avtomatu. .

3. Kavna skodelica mora biti iz kakovostnega porcelana

  Skodelica za kavo mora biti iz kvalitetnega porcelana najmanj zaradi štirih naslednjih razlogov:
Skodelica za kavo Royal LImoges Tolede 0,25l. 200,00 EUR
.
  • pitje kave iz kakovostne skodelice ponuja pristen užitek in izkušnjo pitja kave
  • kakovosten porcelan ima dolgo obstojnost, kar pomeni, da vam bo skodelica za kavo služila mnoga leta
  • kakovostna skodelica za kavo iz porcelana je lepša na videz, ima višjo estetsko vrednost in, ko jo vzamemo v roko, občutimo razliko v teži. 
  • kakovostne skodelice za kavo so investicija v vaš dekor in hišni inventar ter dodana vrednost za naslednje rodove
. .  
Skodelica Kahla , različne velikosti, od 9,95 EUR naprej
     
Skodelica za kavo Raynoud Turquise Tresor, 0,15l, 152,00 EUR
    Ste si ogledali ponudbo skodelic za kavo? Vam je bila katera všeč?   Verjemite, da je le to drobec vse ponudbe.  Ko se boste odločili za nakup kavne skodelice, pojdite tja, kjer imamo veliko izbiro skodelic.  Najprej naredite vizualni izbor in si naredite izbor 5 do 10 skodelic.  Potem vzemite vsako skodelico v roko in si predstavljate, kako pijete kavo iz nje. Vaš izbor se bo v trenutku zožil na največ tri skodelice. Potem je morda malo težje, vendar vemo, da bo katerokoli izbira, naš dober nakup.   Morda naj dodam še to, da pri nakupu naše najljubše skodelice, naj denar ne igra vodilne vloge. Razumem, da omejitve obstajajo, vendar moramo vedeti, da je naša skodelica za kavo naš tih spremljevalec skozi življenje in si jo izberemo tako previdno kot našega partnerja. Ali svojega partnerja tudi izberemo tako brezbrižno kot svojo skodelico?     To so torej moji nasveti za pravilno izbiro skodelic za kavo, ki naj Vam bodo v pomoč, da si boste izbrali svojo skodelico, iz katere boste z užitkom pili kavo.
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.