Lina Ina Poglajen – intervju z nepremičninarko, o lepo pogrnjeni mizi, kulturi prehranjevanja in še kaj….

Opravili smo intervju z Lino Ino Poglajen, nepremičninarko, ki zna prisluhniti strankam in jim poiskati to kar iščejo….  o lepo pogrnjeni mizi, kulturi prehranjevanja in še kaj….

.

  • Najprej bi želela, da se predstavite mojim bralcem. Imate nepremičninsko agencijo Vizija nepremičnine. Kako bi opisali vaš posel? Kaj pravzaprav počnete? Kdo so Vaše stranke? Kakšne stranke si želite?.
Lina Ina Poglajen
Lina Ina Poglajen

 

Sem nepremičninska posrednica, ki delujem na trgu že 19 let in glede na dolgoletno prisotnost na trgu delam na PRIPOROČILA. Zadovoljni kupci, prodajalci – lastniki, me priporočajo v svojem krogu, da jim pomagam prodati, kupiti ali oddati željeno nepremičnino. Najlepše je, ko za znano stranko delujem, saj gre tukaj za 100 % ZAUPANJE in stranke se mi popolnoma prepustijo.

 

  • Kako bi opisali sebe? Vsi vemo, da ste odlična nepremičninarka, ki ta posel opravlja s srcem. Katere so lastnosti, ki Vas odlikujejo? Kaj je Vaša prednost?

.

Moja prednost je, da sem predana stranki, da poskrbim za vse, da stranka ni pod stresom, da se veseli in NE skrbi kako bo, kdaj bo…….

Nikoli ne razmišljam koliko bom zaslužila, ampak kako bom poskrbela za stranko. Posledica je zaslužna provizija.

.

  • In če se vrneva k temi najinega intervjuja…. Kako izgleda pri Vas pogrnjena miza? Ali so razlike ob delovnikih in nedeljah? Razlika zajtrk, kosilo, večerja,….

.

Že od nekdaj mi je všeč, če je miza urejena primerno za zajtrk, kosilo. Rada imam pogrinjke, prtičke, jedilni pribor, krožnike, kozarce (ne morem piti iz kozarca, ki je iz debelega stekla, tudi vina ne pijem iz vsakega kozarca….). Nekih razlik ni, le ob praznovanjih naredim bolj bogato mizo…..:)

.

  • Kaj pri Vaši pogrnjeni mizi najbolj cenite? Ali bi lahko rekli, da vidite podobnost med oblačenjem sebe (nas) in pripravo mize?

.

SEVEDA. To mi veliko pomeni, da smo tudi mi urejeni.

.

  • Kdo vse pri Vas pripravlja mizo? Vi, prijatelj… Kdo kuha in nabavlja hrano? Ali kuhate vsak dan ali samo ob vikendih ali morda nikoli?

.

Mizo pripravljam sama. Kuham sama. Uživam v kuhanju……..Kuham kadar imam čas, kuham zelo rada in seveda tudi jem zelo rada.

 

  • Ali obstaja kakšna anekdota ali prigoda v zvezi z mizo in prehranjevanjem (morda otroštva)?

.

Žal ne. Ni bilo navada imeti kaj posebej urejene mize.

 

  • Kako izgleda Vaša sanjsko pogrnjena miza?

.

Vse šik (krožniki, jedilni pribor, kozarci, prtički) in seveda odlična hrana in pijača….

.

  • Kaj menite o namizni kulturi pri Slovencih? Bi kaj spremenili? Ali bi morali več delati na mladih, kajti srednja generacija je » baje« izgubljena?

.

Pri mojih otrocih vidim, da jim tudi pomeni, kako pa drugi mladi, pa ne vem…….

 

  • Za konec še morda kakšen nasvet ali sporočilo za Slovence v zvezi z lepo pogrnjeno mizo in kulturo prehranjevanja…..

.

Hrana je mnogo boljša, če je miza lepo pripravljena!!! Vzemimo si čas za cerkljanje in uživanje ob dobri hrani in dobri kapljici.

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.